• Πολιτική

    Σπίρτζης: «Αν διαγραφώ θα είναι τιμή μου – Πολιτικά ανεπαρκής ο Κασσελάκης»

    • NewsRoom
    Προσβλητική προσπάθεια Σπίρτζη να εκμεταλλευθεί τη γυναικοκτονία στη Ρόδο-Θύελλα αντιδράσεων

    Χρήστος Σπίρτζης


    «Αν διαγραφώ θα είναι τιμή μου, γιατί διατύπωσα τις απόψεις μου που δε θα σταματήσω να τις λέω», δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ , Χρήστος Σπρίτζης, ο οποίος απέδωσε «πολιτική ανεπάρκεια» στον Στέφανο Κασσελάκη.

    Κληθείς να απαντήσει εάν είναι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ακατάλληλος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «έχει πολιτική ανεπάρκεια και αντί να κάνει προτάσεις έχει μια τάση, η επικοινωνία να σχετίζεται με το πρόσωπό του και με θέματα αλλότρια από την πολιτική(…)

    Δεν μπορεί η ΝΔ να έχει καταρρεύσει στο 28% και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι στο 14,9. Ο κ. Κασσελάκης όταν βγήκε πρόεδρος έταζε ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα ή έστω θα έχουμε μικρή διαφορά», δήλωσε μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ.

    Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό , η τακτική αυτή  «εξυπηρετεί τον κ. Μητσοτάκη, όπως και ότι δημιουργεί συνέχεα θέματα εσωστρέφειας. Έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να καταγγέλλει με ανάρτηση για μαύρα χρήματα πρώην πρόεδρο; Ή να κάνει βίντεο και να καταγγέλλει ότι τα στελέχη του θα πάνε σε άλλο κόμμα με αρχηγό που θα ορίσει η διαπλοκή;» και συμπλήρωσε «ο μόνος που στηρίζει τη διαπλοκή με αυτά που κάνει είναι ο κ. Κασσελάκης».

    «Ο μόνος που στηρίζει τον Μητσοτάκη είναι ο Κασσελάκης. Δεν έχει πολιτική ομάδα που να τον πλαισιώνει για να αποφύγει μεγάλες γκάφες».

    Διαβάστε επίσης:

    Volkswagen: Εξετάζει κλείσιμο εργοστασίων – Νέος «πονοκέφαλος» για Σολτς

    Goldman Sachs: Οι νέες τιμές στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

    Συβιλλικός Πούτιν: Με αιωρούμενη την απειλή για χρήση πυρηνικών, άνοιξε «παράθυρο» διαλόγου με το Κίεβο



    ΣΧΟΛΙΑ