• Πολιτική

    Κώστας Αρβανίτης κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Δεν πάει άλλο – Αφήστε τον ΣΥΡΙΖΑ ήσυχο – Δεν έχει ιδιοκτήτη»

    • NewsRoom

    Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης


    Με άρθρο του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης ξεσπά για την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και εξαπολύει πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και όσων όπως αναφέρει δεν τον σέβονται και τον υπονομεύουν δια της απαξίωσης και επέλεξαν να φύγουν αλλά και απέχουν από την εύρεση λύσης.

    Ο Κώστας Αρβανίτης αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη τονίζει για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ: «Την κυρία ευθύνη την έχει αδιαπραγμάτευτα η ηγεσία. Με ιδιωτική και προσωπική ατζέντα, συνεχιζόμενες αλλαγές στρατηγικής με την δημιουργία εσωτερικών εχθρών, προκαλώντας μείζον θέμα στην πολιτική και κοινοβουλευτική δράση».

    Όλο το άρθρο του Κώστα Αρβανίτη

    «Δεν πάει άλλο.

    Στην παρέμβασή μου στο τελευταίο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχα δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ιστορικό κόμμα, με τα σύμβολα, τη βιβλιοθήκη, τα χρώματα και τους ήρωές του.

    Το μεγάλο, κοινό μας σπίτι, μπορεί και πρέπει να χωράει τους πάντες, αρκεί να το σέβονται.

    Κάποιοι, όμως, δεν το σέβονται.

    Αντίθετα, το υπονομεύουν διά της απαξίωσης.

    Την κυρία ευθύνη την έχει αδιαπραγμάτευτα η ηγεσία. Με ιδιωτική και προσωπική ατζέντα, συνεχιζόμενες αλλαγές στρατηγικής με την δημιουργία εσωτερικών εχθρών, προκαλώντας μείζον θέμα στην πολιτική και κοινοβουλευτική δράση.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προσωπική επιχείρηση και δεν έχει ιδιοκτήτη.

    Μεγάλες ευθύνες έχουν όσοι επέλεξαν να φύγουν, όσοι θολώνουν τα νερά με αντιπερισπασμούς, αλλά και όσοι απέχουν από την εύρεση λύσης.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ώριμο τέκνο της ανάγκης, η Αριστερά του 21ου αιώνα που χρειάζεται η Ελλάδα και η Ευρώπη.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοσιαλδημοκρατία, ούτε κεντροαριστερά.

    Μόνο ως ενισχυμένη Αριστερά μπορεί να προωθεί λύσεις για κοινωνικές, εθνικές, παλλαϊκές και ευρωπαϊκές ανάγκες, με συνεργασία με προοδευτικές δυνάμεις.

    Όσοι δεν μπορούν να εκπληρώσουν με υπευθυνότητα την αποστολή τους, κι όσοι συμβάλλουν στην θλιβερή εκτράχυνση, έχουν εξ ορισμού αποτύχει και κρίνονται εκ του αποτελέσματος ανεπαρκείς.

    Αυτό που χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι rebranding, αλλά ομοψυχία, δουλειά, προγραμματισμό και κυρίως πολιτική δράση.

    Προσωπικά, δεν συντάχθηκα ποτέ με καμία ομάδα, καμία φράξια, κανένα οργανωμένο ή ιδιοτελές συμφέρον, καμία δράκα του παρασκηνίου. Η έγνοια μου είναι και θα είναι πάντα το κόμμα μας.

    Φέρω τη νωπή λαϊκή εντολή 159.874 πολιτών που μας τίμησαν με την εντολή τους για να προωθήσουμε τις αριστερές μας πολιτικές, το πρόγραμμά μας, και πάνω από όλα για να δώσουμε λύση στα μεγάλα τους προβλήματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

    Όμως, η κρίση διάρκειας στον ΣΥΡΙΖΑ, σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, πλέον επηρεάζει και τη λειτουργία της ίδιας της LEFT, και έχω ιστορική ευθύνη να τοποθετηθώ δημόσια.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα μας.

    Όσοι δεν πιστεύετε στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ, αφήστε τον τουλάχιστον ήσυχο.»

    Διαβάστε επίσης:

    Ιταλία: Ο αρχηγός των οπαδών της Ίντερ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου κληρονόμο της μαφίας της Καλαβρίας – Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών και νεοφασιστών

    Νταλακογιώργος: Επικίνδυνες εργασίες στο «Smyrna di Levante»

    Λονδίνο: Φωτιά σε πολυώροφο κτίριο κατοικιών



    ΣΧΟΛΙΑ