• Πολιτική

    Γεροβασίλη: Ο Κασσελάκης συρρικνώνει διαρκώς τον ΣΥΡΙΖΑ – Να προχωρήσει σε εσωκομματικές εκλογές

    • NewsRoom

    Ολγα Γεροβασίλη και Στέφανος Κασσελάκης


    Στην επιμονή Κασσελάκη να μεταλλάξει το ΣΥΡΙΖΑ , όπως και χθες έδειξαν οι εισηγήσεις του στην Επιτροπή Καταστατικού, η Όλγα Γεροβασίλη επέμεινε να τον καλεί να κινήσει διαδικασίες ηγεσίας, αποδίδοντάς του την πλήρη ευθύνη για διαρκή συρρίκνωση  του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Η πρώην υπουργός , από τα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος έκανε λόγο για«ιστορικές ευθύνες όλων» απέναντι στα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας κληθείσα  να σχολιάσει τις εξελίξεις στο κόμμα..

    Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ ,τόνισε πως οι  «ηγέτες μπορούν να ενώνουν να αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με θαρραλέες αποφάσεις», προσθέτοντας ωστόσο πως οι κινήσεις αντιπερισπασμού, δεν βοηθούν και αφήνουν «παγερά αδιάφορη την κοινωνία».

    Η λύση, δήλωσε εμφαντικά, θα μπορούσε να δοθεί σήμερα, «θέτοντας ο ίδιος ο πρόεδρος τον εαυτό του στην κρίση των μελών».

    Για την αλλαγή του ονόματος που πρότεινε ο Κασσελάκης, η βουλευτής είπε «οι συμβολισμοί έχουν το ρόλο τους. Εκτιμώ ότι σήμερα ξετυλίγεται μια ατζέντα με την οποία πρέπει να κριθεί».

    Ερωτηθείς εάν υπάρχει αντίκτυπος στην κοινωνία από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά ότι «συρρικνώνεται το κόμμα, η κοινοβουλευτική ομάδα και διχάζεται η κοινωνία, με ευθύνη του προέδρου».

    Στην ερώτηση εάν η ίδια θα είναι υποψήφια απάντησε ότι πάμε «βήμα-βήμα».

    Διαβάστε επίσης:

    Εισαγγελία Βόλου: Διέταξε προκαταρκτική έρευνα κατά του Αχιλλέα Μπέου

    Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα

    Έως και 9 φορές υψηλότερη η τιμή των κατοικιών όταν διατεθούν ως Airbnb



    ΣΧΟΛΙΑ