• Στοίχημα

    «Άσοι» από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

    • NewsRoom
    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Ταμείο και την Τρίτη από το ΜΟΝΟΒΕΤ!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Τρίτη με το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας! Πέρασαν τα 2 Goal στα παιχνίδια Έξετερ-Σουίντον (απόδοση 1,62) και Μπρόμλεϊ-Κέμπριτζ (απόδοση 1,62) και το Over στον αγώνα Μπλάκπουλ-Κρου (1,52)! Η τριάδα έδωσε απόδοση 3,99!

    Οι εθνικές ομάδες έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες. Αύριο ξεκινάει το Nations League. Σήμερα θα ποντάρω σε 2 παιχνίδια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, σε 2 «άσους».

    Ο πρώτος είναι της Τανζανίας στον αγώνα του 8ου ομίλου με την Αιθιοπία. Στόχος της είναι να προκριθεί για 2ο σερί φορά στα τελικά του Κόπα Άφρικα. Στα 3 τελευταία παιχνίδια της έχει 2 νίκες με 1-0 και μία ισοπαλία με 0-0.

    Έχει πολύ καλή άμυνα και μπορεί να κρατήσει το μηδέν για 4ο σερί παιχνίδι. Ένα γκολ θα το βρει για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αιθιοπία, την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

    Πολύ καλή απόδοση έχει και ο «άσος» του Σουδάν στο ματς του 6ου ομίλου με τον Νίγηρα. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στα 2 τελευταία ματς κέρδισε τη Μαυριτανία με 2-0 και το Νότιο Σουδάν με 3-0.

    Ο Νίγηρας έχει μόλις νίκη στα 4 πρόσφατα ματς που έδωσε, αυτή κατά του Κογκό με 3-0. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για το Σουδάν, αλλά στην έδρα του μπορεί να πάρει τη νίκη.

     ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Παραολυμπιακοί αγώνες: Χρυσό μετάλλιο για τον Θανάση Κωνσταντινίδη και χάλκινο για τον Λάζαρο Στεφανίδη στη σφαιροβολία F32

    Premier League: Η Λέστερ κέρδισε την ένσταση για την αφαίρεση βαθμών για παραβιάσεις του PSR

    Νίκος Παππάς: Επιστρέφει στο μπάσκετ, ανακοινώθηκε από τον Ηλυσιακό ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ