• Business

    efood: Ξεπέρασαν τα 2.6 εκατομμύρια οι ενεργοί χρήστες το πρώτο εξάμηνο του 2024

    • NewsRoom


    Με τον αριθμό των ενεργών χρηστών να αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια το επόμενο διάστημα, το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, συνεχίζει να αποτελεί μια από τις κορυφαίες online πλατφόρμες στη χώρα.

    Συγκεκριμένα, για το πρώτο εξάμηνο του 2024 (μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2024 και 30ης Ιουνίου 2024), ο μέσος αριθμός των μοναδικών χρηστών του efood, ανέρχεται σε 2.684.558, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία ή περισσότερες παραγγελίες, μέσα από την πλατφόρμα.

    Το efood είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, ενσωματώνοντας στις επιλογές προς τους καταναλωτές του περισσότερα από 21.000 καταστήματα σε 100 πόλεις, με 10.000 από αυτά, να επιλέγουν τον στόλο του efood για τη διανομή των προϊόντων τους.

    Παράλληλα, αναπτύσσει τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα super markets στην ελληνική αγορά, αποτελώντας πλέον τη #1 επιλογή online supermarket για τους καταναλωτές.

    To efood απασχολεί σήμερα περισσότερους από 5000 ανθρώπους, γεγονός που το καθιστά ανάμεσα στους σημαντικότερους εργοδότες στην ελληνική αγορά.

    Διαβάστε επίσης:

    Dior: Στο δυναμικό του ιστορικού οίκου μόδας η CEO της Miu Miu (Prada)

    Huawei: Παρουσιάζει προϊόν που «θα αφήσει εποχή» για να ανταγωνιστεί την Apple

    Rolls-Royce: Άλμα για τη μετοχή στον απόηχο ενός προβλήματος σε κινητήρα της – Ξεκίνησε έρευνα



    ΣΧΟΛΙΑ