• Πολιτική

    Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν – Θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή (βίντεο)

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Αυτόνομη πορεία εντός του ΣΥΡΙΖΑ, προοιωνίζονται οι δηλώσεις Πολάκη στο περιστύλιο της Βουλής, με τις οποίες παρέπεμψε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, σχολιάζοντας την απόφαση Κασσελάκη για επιστροφή του στην ΚΟ του κόμματος.

    «Θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή (..) Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππα ένα λεπτό πριν», τόνισε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιστρέψει ο βουλευτής Χανίων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος. Λοιπόν ο λαός δε διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν τότε να με διαγράψουν χωρίς καμία ενημέρωση, πιστεύοντας πως ήταν μια ευκαιρία για να ξεμπερδέψουν μαζί μου», είπε, μεταξύ άλλων.

    Παράλληλα, πρόσθεσε πως ισχύουν όσα έχει αναφέρει και πως τα υπόλοιπα, προγραμματικά και αξιακά, «θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή, κατέληξε.

    Διαβάστε επίσης:

    Καταιγιστικές εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στην Κ.Ο. ο Πολάκης – Η επιστολή Παππά προς Τασούλα

    Μόνιμη η απαλλαγή από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο από το 2025 – Έκπτωση φόρου για τις δωρεές προς το Δημόσιο

    Rolls-Royce: Άλμα για τη μετοχή στον απόηχο ενός προβλήματος σε κινητήρα της – Ξεκίνησε έρευνα

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ