• Κοινωνία

    Κακοκαιρία: Καθίζηση στα Άνω Πατήσια, παρασύρθηκε αυτοκίνητο

    • NewsRoom
    Αυτοκίνητο σε τρύπα στο οδόστρωμα στα Άνω Πατήσια


    Στα Άνω Πατήσια καθίζηση στην οδό Χαλκίδος προκάλεσε σήμερα το μεσημέρι η έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί κι ένα αυτοκίνητο.

    Από τον Δήμο Αθηναίων κάνουν λόγο για άμεση παρέμβαση και πως στο σημείο αυτό είχαν πραγματοποιηθεί πρόσφατα εργασίες από συνεργείο Οργανισμού Κοινής Ωφέλειας.

    «Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Οδοποιίας του Δήμου Αθηναίων έσπευσαν αμέσως στο σημείο, οριοθετώντας τον χώρο για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων. Παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία με την εταιρεία που εκτέλεσε τις εργασίες προκειμένου να προχωρήσει η αποζημίωση του πολίτη, του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε», αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων σε σχετική ανακοίνωση.

    Από τον Δήμο αναφέρουν ακόμη πως έχουν καταγράψει σε χάρτη GIS περίπου 200 σημεία που παρουσιάζουν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα και παρακολουθούν στενά την κατάσταση στην πόλη μέσω επιτόπιων ελέγχων, drones και κλιμακίων της Δημοτικής Αστυνομίας.

    Και προσθέτουν πως ο έγκαιρος καθαρισμός των φρεατίων της πόλης περιόρισε τα προβλήματα, καθώς από την αρχή του έτους έχουν καθαριστεί 14.700 φρεάτια και οι εργασίες συνεχίζονται καθημερινά σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

    Διαβάστε επίσης:

    Ερντογάν: Αδαής όποιος νομίζει ότι θα περιοριστούμε στα σύνορά μας

    Κασσελάκης: Δήλωση για δάσκαλο στη Ρόδο – «Όσο δεν έχουμε κράτος, έχουμε τουλάχιστον ο ένας τον άλλον»

    Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Ολοκληρώθηκε η γαμήλια τελετή στα Χανιά – Δύο προσαγωγές για προσπάθεια λήψης εικόνων με drone

     



    ΣΧΟΛΙΑ