• Κοινωνία

    Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Σ.Ε.Α. Μαλακάσας «Σείριος» (προς Αθήνα)

    • NewsRoom
    Νέα Οδός

    Νέα Οδός


    Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 7 μιση το απόγευμα, θα αποκλειστει η είσοδος και η έξοδος του ΣΕΑ Μαλακάσας από τον  Αυτοκινητόδρομο και η είσοδος από την Παλαιά Εθνική Οδό προς τον χώρο στάθμευσης των  αυτοκινήτων στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

    Η ανακοίνωση της εταιρείας Νέα Οδός:

    Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Σ.Ε.Α. Μαλακάσας «Σείριος» (προς Αθήνα)

    Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς, ότι σύμφωνα με εντολή Τροχαίας, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθούν αναγνωρίσεις της ειδικής διαδρομής, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, εντός του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μαλακάσας «Σείριος».

    Για τον λόγο αυτόν, θα αποκλειστεί η είσοδος και η έξοδος του ΣΕΑ από τον Αυτοκινητόδρομο καθώς και η είσοδος από την Παλαιά Εθνική Οδό προς τον χώρο στάθμευσης ΙΧ αυτοκινήτων, από τις 09:00 έως τις 19:30, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

    Ως εκ τούτου τα καταστήματα εντός του ΣΕΑ (ρεύμα προς Αθήνα) θα παραμείνουν κλειστά κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

    Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

    Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

    Διαβάστε επίσης:

    Κλήρωση Conference League: Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

    Λιβάνης: Η Δευτέρα 2/9 ορίστηκε ως ημερομηνία αφαίρεσης των μετοχών από το ΧΑ

    Ανδρουλάκης: Να αποτελέσει παρελθόν η πολιτική που έχει οδηγήσει στην παρακμή τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας



    ΣΧΟΛΙΑ