• Οικονομία

    Σταύρος Καλαφάτης: Σε τροχιά υλοποίησης το νέο σύγχρονο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

    • NewsRoom

    Σταύρος Καλαφάτης, γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ


    “Ένα ακόμη από τα 30 και πλέον έργα εμβληματικής σημασίας για τη Θεσσαλονίκη του 2030 μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης”, αναφέρει ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, μετά την έγκριση από τη Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) της κατασκευής του νέου σύγχρονου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου στην Θεσσαλονίκη.

    Ο κ. Καλαφάτης τόνισε πως η κυβέρνηση “κάνει πράξη μια ακόμη δέσμευση της κυβέρνησης και επιβεβαιώνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Θεσσαλονίκη”.

    Η απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής αφορά τη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και συντήρηση του νέου νοσοκομείου δυναμικότητας 425 κλινών και όπως σημειώνει ο κ. Καλαφάτης το νέο αυτό νοσοκομείο “μαζί με το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης, θα συμβάλει στη δημιουργία ενός Πάρκου Υγείας στη δυτική πλευρά της πόλης, παρέχοντας καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες σε χιλιάδες συνανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο”

    Ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ δήλωσε: “Είμαι περήφανος που συνέβαλα από τη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία- και το σχέδιο αυτό βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης. Η Θεσσαλονίκη αλλάζει. Αποκτά μέρα με τη μέρα όσα αξίζει και δικαιούται. Ό,τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται πράξη”.

    Διαβάστε επίσης: 

    Ποιους υπουργούς συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τι συζήτησαν ενόψει ΔΕΘ

    ΣΥΡΙΖΑ: Ορκίστηκε βουλευτής Επικρατείας η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ πληθαίνουν οι φωνές για προεδρικές κάλπες στο κόμμα

    Κάμαλα Χάρις στο CNN: Στόχευσε στην μεσαία τάξη – Τι είπε για Τράμπ, μετανάστες και Μεσανατολικό



    ΣΧΟΛΙΑ