• Business

    Stoiximan και Betano Επίσημοι Χορηγοί των UEFA Europa League και UEFA Conference League

    • NewsRoom


    Επίσημοι χορηγοί των UEFA Europa League και UEFA Conference League για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι η Stoiximan και το Betano, όπως ανακοίνωσαν η UEFA και η Kaizen Gaming, μία από τις κορυφαίες εταιρείες GameTech στον κόσμο.

    Η Stoiximan θα είναι ο επίσημος χορηγός των δύο διοργανώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το Betano, το διεθνές premium brand της  Kaizen Gaming, θα είναι ο παγκόσμιος χορηγός τους.

    Η χορηγία ξεκινάει από την τρέχουσα σεζόν 2024-25 και θα είναι σε ισχύ μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2026-27.

    Η νέα συμφωνία ανάμεσα στην UEFA και την Kaizen Gaming υπογράφηκε επίσημα στο Μονακό ενόψει των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων και επεκτείνει την ήδη επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία ξεκίνησε με το UEFA EURO 2024, του οποίου Stoiximan και Betano ήταν, επίσης, οι επίσημοι χορηγοί.

    Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του EURO 2024, το Kaizen Foundation, ο Διεθνής Κοινωφελής Οργανισμός που δημιουργήθηκε και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Kaizen Gaming, ένωσε τις δυνάμεις του με το UEFA Foundation for Children, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα 10,000 Smiles («10.000 Χαμόγελα»).

    Μέσω του προγράμματος αυτού 10,000 παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες παρακολούθησαν 40 αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου σε 10 γήπεδα της Γερμανίας.

    Ο  κ. Άρης Δημαράκης, Deputy CEO και COO της Kaizen Gaming, σημείωσε σχετικά: «Κατά τη διάρκεια του UEFA EURO 2024 είχαμε μία άψογη συνεργασία με την UEFA, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του παιχνιδιού για εκατομμύρια φιλάθλους ανά τον κόσμο, οι οποίοι απόλαυσαν μία από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο.

    Με οδηγό την επιτυχία του EURO, ενώνουμε και πάλι τις δυνάμεις μας ως επίσημοι χορηγοί του UEFA Europa League και του UEFA Conference League.

    H Kaizen Gaming συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, προσφέροντας μοναδική διασκέδαση μέσα από την τεχνολογικά προηγμένη πλατφόρμα της και με κύριο μέλημα το υπεύθυνο παιχνίδι.

    Η συνεργασία μας με έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητικούς οργανισμούς στον κόσμο είναι απόδειξη της πορείας που έχουμε διανύσει και των προοπτικών της εταιρείας μας, κάτι που δεν θα ήταν δυνατό χωρίς το πάθος όλων των ανθρώπων μας».

    Από την πλευρά του, κ. GuyLaurent Epstein, Marketing Director της UEFA, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Kaizen Gaming για τις επόμενες τρεις σεζόν του UEFA Europa League και του UEFA Conference League.

    Μείναμε πραγματικά εντυπωσιασμένοι από τις δράσεις που ανέλαβαν ως χορηγοί του UEFA EURO 2024 αυτό το καλοκαίρι. Αντίστοιχα, με ανυπομονησία περιμένουμε  να δούμε πώς, με τη νέα μας συνεργασία,  θα μεταφράσουν το πάθος τους για το ευρωπαϊκό διασυλλογικό ποδόσφαιρο σε νέες ξεχωριστές εμπειρίες για τους φιλάθλους».

    Η σέντρα στο νέο League Phase του UEFA Europa League είναι προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το UEFA Conference League, που επίσης περιλαμβάνει πλέον 36 ομάδες, ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου.

    https://youtu.be/KOQCN0VdT-I(embed)

    Διαβάστε επίσης:

    Ηλεκτρικά οχήματα: Επιβραδύνονται οι πωλήσεις στην Ευρώπη – Τροχοπέδη η γερμανική αγορά

    15ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

    OpenAI: Κοντά σε γύρο χρηματοδότησης με αποτίμηση άνω των 100 δισ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ