• Στοίχημα

    Προτάσεις για τα ματς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

    • Monobet
    ΓΚΟΛ


    Ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Τετάρτη με τα 2 Goal από το Champions League!

    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τετάρτη με τα Goal στα ματς του Champions League, Σλάβια Πράγας-Λιλ (απόδοση 1,77) και Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μίντιλαντ (απόδοση 1,64)! Η δυάδα πλήρωσε 2,90!

    Μετά το Champions League ολοκληρώνονται σήμερα και τα playoffs του Europa League και του Conference League. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει προτάσεις για τους 2 αγώνες των ελληνικών ομάδων.

    Κρίσιμο είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς. Πήραν προβάδισμα για την πρόκριση οι Γάλλοι με τη νίκη τους 2-1 στο πρώτο ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή του αφού η Λανς έπαιζε με 10 παίκτες από το 22’.

    Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ με το εκπληκτικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη και ενώ προηγουμένως, ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, είχε δεχτεί το 2-0.

    Σήμερα παίζει τα … ρέστα του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Θέλει τη νίκη με πάνω από 1 γκολ διαφορά ή με 1 γκολ για να πάει το ματς στην παράταση. Είναι δύσκολο το έργο του αλλά όχι ακατόρθωτο.

    Το πόσο αμφίρροπο είναι το παιχνίδι το δείχνουν οι αποδόσεις.

    Δύσκολη είναι η πρόβλεψη του σημείου και προτιμώ να ποντάρω στο Goal. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη, θα βγει στην επίθεση από το ξεκίνημα του αγώνα και μπορεί να σκοράρει.

    Η Λανς έδειξε τις επιθετικές αρετές της στο πρώτο ματς. Είναι ικανή για να πετύχει γκολ και στο ΟΑΚΑ.

    Ο ΠΑΟΚ δίνει διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς. Πήρε την πρόκριση για τη League Phase του Europa League με τη νίκη του 4-0 στο πρώτο ματς στην Τούμπα.

    Είναι μία κλάση ανώτερος και πιστεύω ότι θα κερδίσει και στη ρεβάνς. Έχει την ευκαιρία να προσθέσει άλλη μία ευρωπαϊκή νίκη στο ενεργητικό του.

     ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Συνάντηση Γκαγκάτση – Βρούτση: Συμφωνία για αναβάθμιση του VAR με ημι-αυτόματο οφσάιντ και goal line technology, αν δεχτούν το κόστος οι ΠΑΕ

    Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σήμερα η τελετή έναρξης

    Goal στα playoffs του Champions League



    ΣΧΟΛΙΑ