• Πολιτική

    Όλγα Γεροβασίλη: Ζητά από τον Κασσελάκη να ορίσει εκλογές για νέα ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Όλγα Γεροβασίλη

    Όλγα Γεροβασίλη


    Να ανοίξει εκείνος την κούρσα για εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη η πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη

    Την ώρα που γρίφος παραμένει η στάση των 87  στις εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης , η Όλγα Γεροβασίλη κάλεσε τον Κασσελάκη να ανοίξει τις διαδικασίες για εσωκομματικές εκλογές.

    «Τα μέλη και οι άνθρωποι του κόμματος είναι αυτοί που μπορούν να δράσουν λυτρωτικά. Να απευθυνθεί ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και τότε θα λυθούν όλα. Για να προχωρήσουμε μπροστά» είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη το βράδυ της Τετάρτης (28/8/24).

    Μιλώντας στο Action24 πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και την απομάκρυνση της Αθηνάς Λινού, η ίδια κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να δώσει λύση «δια της Κάλπης. Προφανώς να ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές. Ο ίδιος να πάρει την ευθύνη και αυτό θα λειτουργήσει λυτρωτικά» είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

    «Ανησυχώ γιατί από πέρσι μέχρι φέτος με ευθύνη του πρόεδρου έχουμε αφαιρέσεις και διαιρέσεις και όχι πρόσθεση και πολλαπλασιασμό» είπε με νόημα η Όλγα Γεροβασίλη.

    Διαβάστε επίσης:

    Αθηνά Λινού: Δημοσίευσε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το «Prolepsis» – «Συνεχίζω δικαστικά»

    Πάβελ Ντούροφ: Έρευνα σε βάρος του προέδρου του Telegram και για άσκηση βίας κατά ενός παιδιού του

    Το σχέδιο Μητσοτάκη για να αλλάξει το κλίμα: Η ΔΕΘ, οι εξορμήσεις και η πίεση στους υπουργούς



    ΣΧΟΛΙΑ