• Πολιτική

    Φάμελλος: Έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Ο πρώην πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος

    Ο πρώην πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος


    «Έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρώην πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος, μια μέρα μετά την αντικατάστασή του από τον Νίκο Παππά.

    Ο κ. Φάμελλος επανέλαβε πως αιφνιδιάστηκε με την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος πάντως είχε υποστηρίξει νωρίτερα πως είχε ενημερώσει τον κ. Φάμελλο εδώ κι έναν μήνα για αυτό.

    Ο κ. Φάμελλος ανέφερε πως «η εισήγηση του προέδρου δημιούργησε ένα τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ αναρωτήθηκε γιατί αυτή η απόφαση ελήφθη τώρα, όταν η Κοινοβουλευτική Ομάδα είχε «μία πάρα πολύ καλή παρουσία». Χαρακτήρισε δε την απόφαση «λάθος» ενώ τόνισε πως οδηγεί σε ένα συρρικνωμένο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο ίδιος τόνισε ότι με αυτή την κίνηση ο πρόεδρος αμφισβήτησε την ενότητα και τη συλλογικότητα του κόμματος, ενώ υπογράμμισε ότι για εκείνον η ενότητα και η συλλογικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας

    Ο κ. Φάμελλος διευκρίνισε ότι δεν υιοθετεί προσωπικές αντιπαλότητες και δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε σύμμαχο ούτε αντίπαλο του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά επιθυμεί έναν μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ. Υποστήριξε ότι η τρέχουσα στάση οδηγεί σε έναν «μικρότερο ΣΥΡΙΖΑ με έναν αναίτιο διχασμό».

    Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη και την Αθηνά Λινού, ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ της συμπεριφοράς του Πολάκη, που τον έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, και της δραστηριότητας της Λινού. Τέλος, επισήμανε ότι η χώρα αντιμετωπίζει μία καταστροφική κυβέρνηση και ένα ανύπαρκτο κράτος δικαίου, ενώ τα προβλήματα που ταλανίζουν τα νοικοκυριά παραμένουν άλυτα.

    Διαβάστε επίσης

    ΣΥΡΙΖΑ για Λινού: Έχει υπογράψει τον κανονισμό της ΚΟ που λέει ότι η έδρα ανήκει στο κόμμα

    Αθηνά Λινού σε Κασσελάκη: Δεν παραδίδω την έδρα – «Απορίας άξιο πότε προφθάσατε να διαβάσετε τις 459 σελίδες με στοιχεία»

    Κασσελάκης: Δεν είμαι εισαγγελέας αλλά έπρεπε να είχαμε ερευνήσει κάποια πράγματα πριν βάλουμε στα ψηφοδέλτια τη Λινού



    ΣΧΟΛΙΑ