• Business

    Μύκονος: Νέα προσωρινή διαταγή για το εστιατόριο Spilia (upd)

    • NewsRoom


    Για «δικαστικό θρίαμβο» κάνει λόγο η δικηγορική εταιρία Νίκος Αγαπηνός και συνεργάτες, εκπροσωπώντας τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης που εκμεταλλεύεται το 50% του ξενοδοχείου Αναστασία στον Καλαφάτη μαζί με την παραλία και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τον διακριτικό τίτλο Spilia, στην Αγία Αννα Μυκόνου,

    Όπως αναφέρει, εκδόθηκε νέα προσωρινή διαταγή που «μεταρρυθμίζει την προσωρινή διαταγή της 2/8/2024» με την οποία η προσωρινή διοίκηση είχε παραδοθεί στην πλευρά του Νικόλαου Χανιώτη.

    Η ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας: 

    «Δικαστικός θρίαμβος στην Αγία Άννα Καλαφάτη και στο ξενοδοχείο Αναστασία και το κέντρο υγειονομικού ενδιαφέροντος (restaurant) Spilia .

    Η πλευρά των νέων επενδυτών κατάφερε με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το δικαστήριο σήμερα στις 28/08/2024 να μεταρρυθμίσει την προσωρινή διαταγή της 2/08/2024 με την οποία η προσωρινή διοίκηση είχε παραδοθεί στην αμαρτωλή διοίκηση συμφερόντων Νικολάου Χανιώτη.

    Ήδη αποκαταστάθηκε η τάξη, επανέρχεται η νομιμότητα, η επιχείρηση άμεσα μόλις συγκροτηθεί η διοίκηση που διορίστηκε από το δικαστήριο, θα ξεκινήσει την νόμιμη λειτουργία της στα πλαίσια απόλυτης νομιμότητας και συμμόρφωσης πλήρως με το εταιρικό και το φορολογικό δίκαιο .

    Δικηγορική Εταιρία
    Νίκος Αγαπηνός και Συνεργάτες.»

    «Παραμένει κανονικά στο προσωρινό ΔΣ της εταιρείας οι Χανιώτης Νικόλαος και Χανιώτης Κυριάκος»

    Από τη πλευρά του, το δικηγορικό γραφείο «Καλληδώνη Νικόλαου και Συνεργατών», το οποίο εκπροσωπεί νομικά τον μέτοχο του 50% του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Αναστασία», αναφέρει σε απάντησή του πως η αναφορά σε «δικαστικό θρίαμβο» δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα καθώς, όπως αναφέρει «και κατόπιν της μεταρρύθμισης της από 02-08-2024 προσωρινής διαταγής παραμένουν κανονικά στο προσωρινό Δ.Σ της εταιρίας οι Χανιώτης Νικόλαος και Χανιώτης Κυριάκος, όπως και στο παρελθόν».

    Αναλυτικά η δήλωση του δικηγορικού γραφείου: 

    «Το δικηγορικό γραφείο «Καλληδώνη Νικόλαου και Συνεργατών», το οποίο εκπροσωπεί νομικά  το μέτοχο του 50% του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Αναστασία» αναφέρει ότι και κατόπιν της μεταρρύθμισης της από 02-08-2024 προσωρινής διαταγής παραμένουν κανονικά στο προσωρινό Δ.Σ της εταιρίας οι Χανιώτης Νικόλαος και Χανιώτης Κυριάκος, όπως και στο παρελθόν. Αντίθετα έγινε αντικατάσταση προσώπου που είχε ορισθεί με υπόδειξη των νέων μετόχων και διορίσθηκε και ένα ακόμη νέο πρόσωπο στο προσωρινό Δ.Σ.

    Η εταιρία θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της, όπως και στο παρελθόν, και οι εντολείς του γραφείου μας επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους για τα όσα ψευδή και δυσφημιστικά αναφέρονται μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων. H αναφορά σε «δικαστικό θρίαμβο» δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως καμία σχέση με την δικηγορική δεοντολογία δεν έχει η δημοσίευση τέτοιου είδους δελτίων τύπου.”

    Με εκτίμηση

    Καλληδώνης Νικόλαος

    ΜΔΕ Αστικού και Ποινικού Δικαίου

    Δικηγορικό Γραφείο Καλληδώνη Νικόλαου και Συνεργατών»

    Διαβάστε επίσης

    Μύκονος: Τι συμβαίνει με τo εστιατόριο Spilia, τι λένε οι μέτοχοι

    Ρωσία: Λέει όχι στην Ουκρανία για ειρήνευση – Θα συνεχίσει τις πολεμικές επιχειρήσεις

    Παύλος Πολάκης: «Απλά δικαίωση» η διαγραφή Λινού



    ΣΧΟΛΙΑ