• Business

    Allianz: Οργανωτικές αλλαγές – Νέα Chief Insurance Officer η Ευαγγελία Αθανασίου

    • NewsRoom


    Ο κ. Νικόλαος Χαλκιόπουλος, Chief Insurance Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Allianz, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εταιρία από το 2002 αποφάσισε να αποχωρήσει την 30η Σεπτεμβρίου 2024.

    Ο κ. Χαλκιόπουλος, υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης και συνεισέφερε σημαντικά με την εμπειρία του στο σύνολο της εταιρίας και τα τελευταία χρόνια στις εργασίες της ενοποιημένης εταιρίας.

    Τη θέση του Chief Insurance Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, η κα Ευαγγελία Αθανασίου, η οποία στο νέο της ρόλο θα έχει την εποπτεία των Διευθύνσεων Ανάληψης Κινδύνων όλων των κλάδων ασφάλισης, της Τιμολόγησης Προϊόντων και των Αντασφαλειών.

    Σημειώνεται ότι η εποπτεία των εργασιών που αφορούν στις Διευθύνσεις Αποζημιώσεων όλων των κλάδων ασφάλισης, μεταφέρεται προσωρινά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Χριστίδη.

    Η κα Αθανασίου είναι δικηγόρος με πτυχίο Νομικής του Ε.Κ.Π.Α. και μεταπτυχιακού τίτλου από το University of London. Διαθέτει πλούσια εμπειρία σε διαφορετικές θέσεις εργασίας στον ασφαλιστικό χώρο, με τελευταία θέση το ρόλο του Insurance Manager και Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Interasco Insurance Company S.A..

    Ο κ. Χριστίδης, εκ μέρους όλης της οικογένειας της Allianz, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Χαλκιόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

    Ταυτόχρονα, καλωσορίζει την κα Αθανασίου και της εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

    Διαβάστε επίσης:

    Henkel: Ισχυρή βελτίωση κερδών το α΄ εξάμηνο – Οργανική αύξηση των πωλήσεων έως 4.5%

    Protergia: Κρατάει και τον Σεπτέμβριο ίδιες τιμές προς όφελος των καταναλωτών, απορροφώντας το αυξανόμενο κόστος ενέργειας

    REDS/SWOT: Σύμβαση εκμίσθωσης ξενοδοχειακού ακινήτου ιδιοκτησίας της ΕΟΕ



    ΣΧΟΛΙΑ