• Πολιτική

    Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από την ΚΟ

    • NewsRoom
    Αθηνά Λινού

    Αθηνά Λινού


    Στην κόντρα της με τον Πολάκη, τελικά φαίνεται ότι κέρδισε ο αψύς Κρητικός…

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κουμουνδούρου θα ανακοινώσει εντός της ημέρας, τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ,  ύστερα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

    Όπως διαρρέεται, κρίθηκαν ανεπαρκείς οι διευκρινίσεις που έδωσε η βουλευτής στο υπόμνημα των  459 σελίδων που παρέδωσε  την Παρασκευή στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis.

    Μόλις χθες σε μια προσπάθειά της να αμυνθεί στις επιθέσεις του βουλευτή Χανίων, η Αθηνά Λινού η οποία στοχοποιήθηκε από τον Πολάκη εξαιτίας της αντίδρασης που είχε σε επεισόδιο ανάμεσα στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή και συνεργάτιδα του Αδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, η Αθηνά Λινού του είχε αποστείλει εξώδικο.

    Κύρια αφορμή, οι καταγγελίες του διαγραφέντος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Χανίων για τις απευθείας αναθέσεις στο Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού.

    «Τόσο ο επιστημονικός και δημόσιος βίος μου, όσο και η δράση της AMKE Prolepsis υπήρξαν διαχρονικά και είναι απολύτως διαφανείς επί δεκαετίες», ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Λινού.

    «Η AMKE Prolepsis έχει υποστεί σειρά ανεξάρτητων ελέγχων και είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο οποτεδήποτε κι αν προέρχεται», προσθέτει.

    Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανταπαντήσει πως δεν πρόκειται να πάρει πίσω λέξη από τις καταγγελίες του.

    Διαβάστε επίσης:

    Σωκράτης Φάμελλος: Αδικαιολόγητη και επιζήμια η απομάκρυνσή μου – Δεν θέτω θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

    Εν μέσω τρικυμίας στο ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή ορκίζεται βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, η Πόπη Τσαπανίδου

    Παύλος Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 – Πρόωρες οι συζητήσεις για νέο ΠτΔ



    ΣΧΟΛΙΑ