• Στοίχημα

    Goal στα playoffs του Champions League

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Επιλογές από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα σημερινά παιχνίδια.

    Με το Champions League θα ασχοληθώ και σήμερα. Δεν θα ποντάρω σε σημεία αλλά σε 2 Goal!

    Η Σλάβια Πράγας έχει δύσκολο έργο στο ματς με τη Λιλ, μετά την ήττα της με 2-0 στη Γαλλία. Θα βγει στην επίθεση και θα κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ για να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση.

    Η Λιλ δεν θα επαναπαυτεί στο σκορ του πρώτου αγώνα. Θα προσπαθήσει να σκοράρει και στην Τσεχία. Το Goal είναι πιθανό. Θα μπορούσε να γίνει και στο πρώτο παιχνίδι τους επί γαλλικού εδάφους αφού η Σλάβια Πράγας είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει.

    Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Σλόβαν Μπρατισλάβας και η Μίντιλαντ αφού στο πρώτο ματς ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Καλύτερη ήταν η Μίντιλαντ και αδικείται από το αποτέλεσμα. Είναι ικανή για να πάρει την πρόκριση στην Μπρατισλάβα.

    Η Σλόβαν ποντάρει στην έδρα της για να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για το League Stage του Champions League. Λογικά θα σκοράρει στην έδρα της. Και η Μίντιλαντ δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Ποντάρω στο Goal.

     ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Παπαστεργίου για Super League: Υπέρ για μια πιθανή επιπρόσθετη σύμβαση για ημι-αυτόματο οφσάιντ και το goal line technology

    Προτάσεις για τα ματς του Champions League

    Χάρης Δούκας: «Μία ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα» – Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο



    ΣΧΟΛΙΑ