• Bons Vivants

    F1: Από την πίστα στον καρπό!


    Ένα ρολόι που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με τη συγκίνηση των αγώνων ταχύτητας. Από την ίδρυσή της το 2016, η συνεργασία μεταξύ της TAG Heuer και της Oracle Red Bull Racing έχει εξελιχθεί με τις δυο εταιρείες να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους φίλους και πελάτες τους, αντλώντας από τα δυνατά σημεία ο ένας του άλλου.

    Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του TAG Heuer Formula 1 x Red Bull Racing Special Edition, το νέο TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Oracle Red Bull Racing Edition αναμένεται να υπερβεί τα όρια του συμβατικού ρολογιού, συνδυάζοντας λογισμικό αιχμής, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων οθονών και ειδικών λουριών που τονίζουν τα ζωηρά χρώματα της Oracle Red Bull Racing: μπλε και κόκκινο. Το ρολόι έχει σχεδιαστεί για τους θαυμαστές της Red Bull Racing, προσφέροντας το τέλειο αξεσουάρ για την παρακολούθηση των επιδόσεων των οδηγών της κατά τη διάρκεια του Grand Prix.

    Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από μαύρο τιτάνιο DLC βαθμού-2 με κάσα διαμέτρου 45 χιλιοστών και μαύρη κεραμική στεφάνη με κλίμακα 60 λεπτών. Το εξαιρετικά ελαφρύ πίσω μέρος της κάσας διαθέτει αισθητήρα PPG και είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο. Η φιλοσοφία του σχεδιασμού αποτίει φόρο τιμής στην αγωνιστική ψυχή της TAG Heuer, συλλαμβάνοντας την ουσία της ταχύτητας και του ανταγωνισμού μέσω της συνεργασίας με την Oracle Red Bull Racing.

    Το χαρακτηριστικό λουράκι διαθέτει σύνθεση διπλού υλικού – μαύρη βάση από καουτσούκ με μπλε ένθεση από δέρμα, τονισμένη με κόκκινη γραμμή – και εξευγενισμένες ραφές με ανοιχτό γκρι και μπλε τόνους για αρμονία. Το μπλε δέρμα διαθέτει μοναδικό φινίρισμα σε μοτίβο πρόσφυσης ασφάλτου, εμπνευσμένο από τις πίστες ταχύτητας. Για όσους προτιμούν κλασική εμφάνιση, περιλαμβάνεται ένα επιπλέον λουρί από μαύρο καουτσούκ. Και τα δύο λουριά διαθέτουν κούμπωμα από μαύρο τιτάνιο με το λογότυπο της TAG Heuer.

    Το TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Oracle Red Bull Racing Edition προσφέρει μια προσαρμοσμένη ψηφιακή εμπειρία. Κατά την εκκίνηση, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα συγκεκριμένα watch faces. Το κύριο watch face, με το όνομα “Season”, εμφανίζει σημαίες κατά μήκος της στεφάνης, επισημαίνοντας την τρέχουσα χώρα όπου η oμάδα αγωνίζεται το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

    Το δεύτερο watch face, “Asphalt”, διαθέτει μοτίβα εμπνευσμένα από την πίστα, προσθέτοντας ένα δυναμικό οπτικό στοιχείο στην εμπειρία του χρήστη και εγγυάται μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία. Επιπλέον, το ρολόι προσφέρει το watch face του TAG Heuer Formula 1 x Red Bull Racing Special Edition, μια προσαρμογή του μηχανικού ισοδύναμου που κυκλοφόρησε το 2022, και το watch face “RB20”, εμπνευσμένο από το όνομα του φετινού αυτοκινήτου της Red Bull Racing.

    Η αποκλειστική εφαρμογή της Oracle Red Bull Racing παρέχει επίσης μια ολοκληρωμένη άποψη του αγωνιστικού ταξιδιού της Oracle Red Bull Racing καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πριν από κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, η εφαρμογή εμφανίζει μια αντίστροφη μέτρηση, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου παρουσιάζει εικόνες της Ομάδας από τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής έως τον αγώνα της Κυριακής. Μετά τον αγώνα, ενημερώνεται με τις θέσεις των οδηγών και της ομάδας της Oracle Red Bull Racing.

    Είτε πρόκειται για τρέξιμο, περπάτημα, γκολφ, ή παρακολούθηση της ευεξίας, αυτό το ρολόι καλύπτει τα πάντα. Μια σειρά από αισθητήρες παρέχουν ολοκληρωμένες μετρήσεις ευεξίας. Το ρολόι περιλαμβάνει επίσης διάφορες εφαρμογές αθλητισμού και χρηστικότητας, όπως χρονόμετρο, χρονοδιακόπτη και ξυπνητήρι. Το τέλειο ρολόι για κάθε στιγμή.

    Η συσκευασία του ρολογιού αντικατοπτρίζει επίσης το ζωντανό πνεύμα της Oracle Red Bull Racing, με τα εμβληματικά μπλε με πινελιές κόκκινου και κίτρινου στο εσωτερικό, διακοσμημένα με τα λογότυπα της TAG Heuer και της Oracle Red Bull Racing. Αυτό το έξυπνο ρολόι αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο και για τις δύο μάρκες. Είναι μια εκδήλωση της αγωνιστικής κληρονομιάς της TAG Heuer, σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία της Oracle Red Bull Racing στο σύμπαν των μηχανοκίνητων αγώνων.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπόθεση βιασμού 16χρονης: «Είμαι ψυχικά ευάλωτος, ήθελε να κάνει κακό στον γιο μου, ήμουν το ευκολότερο θύμα» επιμένει ο 44χρονος

    ΣτΕ: Δικαίωσε δικηγόρο που απορρίφθηκε από πρόγραμμα ενίσχυσης ΕΣΠΑ μέσω της αυτόματης ηλεκτρονικής διαδικασίας ελέγχου

    Delta Air Lines: Νέο δυστύχημα με αεροσκάφος της Boeing – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας



    ΣΧΟΛΙΑ