• LIFE&STYLE

    Γιώργος Πατούλης: Τι είπε η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα, για την είδηση ότι θα γίνει ξανά πατέρας

    • NewsRoom

    Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη, όταν ήταν ακόμη παντρεμένοι


    H Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, έμαθε για το χαρμόσυνο γεγονός για τον πρώην περιφερειάρχη, ότι δηλαδή η σύντροφός του είναι έγκυος και περιμένουν δίδυμα, και αντέδρασε.

    Αν περίμεναν κάποιοι ότι θα ήταν θυμωμένη ή κάτι άλλο αρνητικό, διαψεύδονται καθώς η Μαρίνα Σταυράκη με δήλωση που έκανε στο t -life  επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά μπαμπάς.

    «Την είδα την είδηση από το πρωί. Τις είχα ακούσει τις φήμες ότι θα γίνει ξανά πατέρας. Θεωρώ ότι αληθεύει, όμως διάβασα ότι ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη. Σε ερώτηση για το αν το έχει πει ο Γιώργος Πατούλης στον 19χρονο γιο του ότι περιμένει παιδί, η Μαρίνα Σταυράκη αναφέρει: «Στο παιδί το έχει πει, ναι. Το έχει επιβεβαιώσει και ο γιος μου μού το είπε».

    «Με τον Γιώργο είχαμε αυτή τη σχέση που είχαμε για 35 χρόνια. Μετά το διαζύγιο που δεν ήταν πάρα πολύ εύκολο, αποστασιοποιήθηκα κι εγώ και εκείνος, δεν έχουμε επαφή. Το μόνο κοινό που μας δένει είναι ο γιος μας. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φροντίσει τον γιο μας και να φανεί αντάξιος πατέρας. Τώρα, αν αποφάσισε να κάνει καινούργια οικογένεια, δικαίωμά του είναι. Εμένα με ενδιαφέρει ο γιος μου» τόνισε η Μαρίνα Σταυράκη.

    Λίγο αργότερα, η Μαρίνα Σταυράκη επεσήμανε: «Εμένα αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι – αν αληθεύει- ότι το αρνήθηκε, είπε ότι δεν ισχύει. Θεωρώ ότι ένας ώριμος άνθρωπος που κάνει μία συνειδητή επιλογή και προχωρά τη ζωή του, κι αυτό είναι σεβαστό, στηρίζει αυτή την επιλογή και δεν την κρύβει. Αυτό εμένα μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά».

    Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φήμη ότι η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη, Νάνσυ Κοίλου, η οποία είναι 30 χρόνια μικρότερή του, κυοφορεί δίδυμα και θα κάνει ξανά πατέρα τον 63χρονο πρώην περιφερειάρχη.

    Η Νάνσυ Κοίλου εργάστηκε ως γραμματέας στο γραφείο της περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που συνόδευσε τον 63χρονο πολιτικό σε διάφορες υποχρεώσεις του.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα υπερέσοδα ανοίγουν το «πουγκί» των εξαγγελιών της ΔΕΘ – Πάνω από €2 δισ. η υπέρβαση των φορολογικών εσόδων 
    Άκης Σκέρτσος: 477 ευρώ ο κατώτατος μισθός στη Βουλγαρία, 968 στην Ελλάδα
    Τι θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
     



    ΣΧΟΛΙΑ