• Ναυτιλία

    Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος στην Αλεξανδρούπολη

    • NewsRoom
    ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, πραγματοποίησε υπηρεσιακή επίσκεψη στη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης

    ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, πραγματοποίησε υπηρεσιακή επίσκεψη στη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης


    Την Πέμπτη 22-08-2024, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, πραγματοποίησε υπηρεσιακή επίσκεψη στη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Πλοίαρχο Λ.Σ. Ευαγγελίδη Σταύρο.

    Ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με την Προϊσταμένη της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ Ραλλού και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα και το έργο της ανωτέρω Λιμενικής Αρχής.

    Ο κ. Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη που υπηρετούν στην εν λόγω Υπηρεσία και τους συνεχάρη για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την απαράμιλλη αφοσίωση στο καθήκον που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο Β΄ ενώ παρευρέθηκε και στο Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών της Ιεράς Μονής «Παναγίας του Έβρου» Μάκρης.

    Διαβάστε επίσης:

    Τραγωδία στην Άνδρο: Νεκρός 22χρονος όταν η «γουρούνα» που επέβαινε μαζί με τον πατέρα του έπεσε σε γκρεμό

    Celestyal: Αλλαγές στο πρόγραμμα της σεζόν 2024/2025

    Λιμενικό: Από βολίδα που εκτοξεύθηκε κατά του ταχύπλοου με τους μετανάστες ο θάνατος του 39χρονου στη Σύμη



    ΣΧΟΛΙΑ