• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: 184 στελέχη ζητούν παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά τις καταγγελίες Πολάκη

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης, Αθηνά Λινού, Παύλος Πολάκης

    Στέφανος Κασσελάκης, Αθηνά Λινού, Παύλος Πολάκης


    Νέες εξελίξεις έφεραν στον ΣΥΡΙΖΑ οι καταγγελίες του Παύλου Πολάκη κατά της Αθηνάς Λινού. Την παραπομπή της Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν 184 μέλη και στελέχη – μεταξύ τους και κάποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

    Ο Παύλος Πολάκης άσκησε δριμεία κριτική τόσο στην Αθηνά Λινού όσο και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Το ζητούμενο από τα 184 στελέχη αναμένεται να εξεταστεί στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να αποφασιστεί αν το συγκεκριμένο ζήτημα θα διερευνηθεί περαιτέρω.

    Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολάκης κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος για υποκρισία, αναφερόμενος στην υπόθεση του Ινστιτούτου Prolepsis, που διοικεί η κ. Λινού, και τον έλεγχο που ζήτησε η ηγεσία από ανεξάρτητο τεχνοκράτη.

    Υπογράμμισε την διαφορά στον χειρισμό της δικής του περίπτωσης, όπου αποκλείστηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέσα σε λίγες ώρες, σε αντίθεση με την πιο αργή αντίδραση στην περίπτωση της κ. Λινού.

    Ο Πολάκης κατηγόρησε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είτε για στήσιμο πολιτικών παιχνιδιών είτε για προσπάθεια καθυστέρησης, δηλώνοντας πως αυτές οι πρακτικές δεν είναι αποδεκτές.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ρωσία: Περισσότερες από 20 ρωσικές εταιρείες δήλωσαν ότι κινδυνεύουν να χρεοκοπήσουν λόγω των κυρώσεων

    Νέο Ford Capri: Εσωτερικό νέας γενιάς με κορυφαίο ντιζάιν

    Χρηματιστήριο: Οριακά κέρδη 0,05% σε επίπεδο εβδομάδας για τον ΓΔ – Ανάκαμψη για Πειραιώς και Metlen, στα 6 ευρώ επέστρεψε η Viohalco



    ΣΧΟΛΙΑ