• ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

    ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις : Η συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας!


    Συμμετοχή για την προβολή και επικοινωνία του Project…Safety First.

    Στις 5 με 8 Σεπτεμβρίου 2024 διοργανώνεται το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Οι πιο δυναμικοί και «σκληροτράχηλοι» οδηγοί αγώνων ράλλυ θα ριχθούν στη μάχη του «Ράλλυ των θεών» που συγκεντρώνει την ελίτ του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

    Στην εκκίνηση του ΕΚΟ Rally Acropolis 2024, στη Λαμία, θα βρεθεί το μαχητικό «περιπολικό» της HELLENIC POLICE, racing by VTP με πλήρωμα τους Γιάννη Πλάγο και Χρήστο Κουζιώνη για την προβολή και επικοινωνία του Project…Safety First.

    «Είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο απαιτητικός αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA για το 2024, και… οι «θεοί» λένε ότι όποιος κερδίσει το Ακρόπολις θα είναι ο πρωταθλητής! Εμείς θα συμμετέχουμε με το ταπεινό, αλλά πραγματικό “λιοντάρι” Peugeot 208 rally4, και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το αμάξι στον τερματισμό! Κι αυτός είναι ο στόχος μας!

    Ο συγκεκριμένος αγώνας ακριβώς επειδή είναι πολύ απαιτητικός και σκληρός, είναι δύσκολο να τερματίσεις», όπως δήλωσε ο Γιάννης Πλάγος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που έγινε αρχές Αυγούστου στο Motorsport Park στην Τρίοδο, της Μεσσήνης.


    Το «κλειδί» της επιτυχίας δεν είναι κάτι απλό αλλά πολυσύνθετο και εξαρτάται από την ομάδα, το αυτοκίνητο την τύχη: «Κατ’ αρχάς οι αγώνες ράλι είναι ομαδικό άθλημα, συνέχισε ο Γιάννης «εξαρτάται απ’ όλους, αν το αυτοκίνητο θα καταφέρει να φτάσει στον τερματισμό. Μην βλέπετε έναν οδηγό κι έναν συνοδηγό, είναι πολλοί άνθρωποι στο παρασκήνιο όπου εργάζονται για να μπορέσουμε εμείς να αγωνιστούμε»!

    Θα προσπαθήσει όλη η ομάδα, με τους εμφανείς και αφανείς ήρωες που θα είναι στη Λαμία για το αποτέλεσμα… με την παρουσία της επικεφαλής του Project… Safety First, κυρία Ναταλία Συγγελίδη και του “ambassador” Φάνη Μπολέτση. Κλείνοντας η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει το συνοδηγό Άλκη Ρέντη για τη συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα και η οποία δεν συνεχίστηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών του Βολιώτη αθλητή.

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «EKO Acropolis Rally Diary 2024»

    Διαβάστε επίσης:

    F1 Ολλανδία: Αγώνας στην παραλία!

    F1: Να γιατί εξαφανίστηκε η υπεροχή της Red Bull!

    Εν αρχή ην η άνεση!



    ΣΧΟΛΙΑ