• Mononews TV

    Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: And Just Like That… τίτλοι τέλους για την εταιρεία με τις εμβληματικές ψηλοτάκουνες γόβες της – mononewsTV

    • NewsRoom

    Γνωρίσαμε την κάθε πτυχή του χαρακτήρα της μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Sex and the City» στον ρόλο της Carrie Bradshaw, μιας ρομαντικής συγγραφέως με μεγάλη λατρεία στα πανάκριβα και φανταχτερά ψηλοτάκουνα υποδήματα. Η συνέχεια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Έκανε πραγματικότητα τη λεγόμενη… «αυτοκρατορία του στιλέτο».

    Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφορούσε την ομώνυμη συλλογή παπουτσιών της, SJP by Sarah Jessica Parker, η οποία όμως «βάζει τελεία» αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που δόθηκε στο WWD και στο Footwear News στις 16 Αυγούστου.

    «Μετά από 10 πολύχρωμα χρόνια, η SJP της Sarah Jessica Parker έλαβε τη δύσκολη απόφαση να κλείσει τις πόρτες της αυτό το φθινόπωρο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    «Η ομάδα της SJP Collection εκφράζει τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους πιστούς πελάτες και υποστηρικτές της, καθώς και σε όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μας», σημειώνει.

    Η τελευταία βιτρίνα της μάρκας στις ΗΠΑ στην 385 Bleecker St. στη Νέα Υόρκη θα κατεβάσει ρολά στις 25 Αυγούστου.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ