• Πολιτική

    Ο Κώστας Καραμανλής, φωτογραφήθηκε με τον γιο του Αντώνη Σαμαρά

    • NewsRoom
    Κώστας Καραμανλής και Κώστας Σαμαράς

    Κώστας Καραμανλής και Κώστας Σαμαράς


    Μια φωτογραφία με καλοκαιρινή διάθεση έφτασε για να πυροδοτήσει πολιτικές φήμες. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην κοινή εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον γιο του έτερου πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Κώστα, στην Πύλο, την πολιτική «έδρα» του κ. Σαμαρά.

    Η πρότερη κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών στο Πολεμικό Μουσείο είχε συζητηθεί πολυ λόγω της σκληρής κριτικής που άσκησαν προς την κυβέρνηση. Η φωτογραφία Καραμανλή-Σαμαρά νεότερου, όμως, δεν συνοδεύτηκε από μια νέα συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών.

    Με βάση πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής ήρθε στην Πύλο με σκάφος και φιλική παρέα και τυχαία συναντήθηκε με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος ολοκληρώνει τις διακοπές του πριν μετακομίσει εκτός Ελλάδος για το μεταπτυχιακό του. Ο Αντώνης Σαμαράς, όμως, δεν υπήρξε παρών, μιας βρισκόταν στο Ναύπλιο, συνοδεύοντας τη σύζυγό του Γεωργία στις εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024», καθώς η κ. Σαμαρά είναι πρόεδρος Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος.

    Ενώ εκ νέου συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών δεν υπήρξε, ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε άμεσα για την επίσκεψη του κ. Καραμανλή στην «έδρα» του. Οι δυο τους, εξάλλου, διατηρούν απευθείας επαφή.  Εντείνεται η φημολογία για μια νέα κοινή τους εμφάνιση με την έναρξη της νέας πολιτικής σεζόν, έστω και σε διαφορετικό, πιο χαλαρό πλαίσιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Τάκης Θεοδωρικάκος: Εντός Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στον δεύτερο κύκλο οικονομικής ενίσχυσης των γουνοπαραγωγών

    Ισπανία: Το ηλιέλαιο εκθρόνισε το ελαιόλαδο από τις κουζίνες -Διπλασιάστηκαν οι τιμές σε επίπεδα-ρεκόρ

    Ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκε η σορός του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς και της κόρης του Χάνα – Συνεχίζουν να αγνοούνται 2 άτομα



    ΣΧΟΛΙΑ