• Πολιτική

    Aντιπαράθεση αναρτήσεων ανάμεσα σε Πολάκη και Λινού – Επίκεντρο οι χρηματοδοτήσεις ινστιτούτου που ήταν επικεφαλής η γιατρός

    • NewsRoom


    Με ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, διαψεύδει τις φήμες που ήθελαν να γίνεται έρευνα σε βάρος της με εντολή Κασσελάκη.

    Μάλιστα στην ανάρτησή της αφήνει ξεκάθαρα υπονοούμενα κατά του Παύλου Πολάκη, ο οποίος αφήνει διαρκώς αιχμές για τη χρηματοδότηση που έχει να κάνει με επιχορηγήσεις του ινστιτούτου Prolepsis που ανήκει στην ίδια.

    «Προσωπικά δεν θα είχα καμία αντίρρηση να πραγματοποιηθεί άμεσα.

    Το Ινστιτούτο Prolepsis και όλα του τα προγράμματα, ούτως ή άλλως, ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς, και από κρατικούς φορείς.

    Για κάθε πρόγραμμα, υποβάλλονται εκθέσεις πεπραγμένων μαζί με οικονομικούς απολογισμούς προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι οποίοι τα αξιολογούν όχι μόνο ως προς τη νομιμότητά τους και τη χρηστή διαχείριση των κονδυλίων, αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά τους.

    Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οποιοσδήποτε επιπλέον έλεγχος θα επιβεβαιώσει ότι το έργο αυτό ήταν πάντα και νόμιμο, και ηθικό, και αποτελεσματικό» αναφέρει μεταξύ άλλων η Αθηνά Λινου.

    Οι αναρτήσεις:

    Η απάντηση από την πλευρά Πολάκη ήταν ταχύτατη.

    Καθώς ο πρώην υπουργός αναφέρει σε δική του ανάρτηση με το χαρακτηριστικό του ύφος ότι «Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται».

    Διαβάστε επίσης:

    Φωτιά στην Αττική: Το 80% των σπιτιών που υπέστησαν σοβαρές ζημιές δεν είχαν δηλώσει τον καθαρισμό των οικοπέδων τους

    Παύλος Μαρινάκης: Από την αρχή του καλοκαιριού έχουν ξεσπάσει 4.000 πυρκαγιές – 8 στα 10 οικόπεδα που επλήγησαν ήταν ακαθάριστα

    ΣΥΡΙΖΑ: Καλύπτει τον Παππά για τις ύβρεις και τις απειλές του – «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα»



    ΣΧΟΛΙΑ