• Media

    Disney: Ακυρώνεται η δεύτερη σεζόν του Acolyte

    • NewsRoom


    Η Disney δεν πρόκειται να συνεχίσει την ιστορία του «Acolyte»  καθώς η Lucasfilm φέρεται να επιλέγει να μην προχωρήσει σε δεύτερη σεζόν της σειράς από το σύμπαν του «Star Wars», η οποία προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις, σύμφωνα με πηγές στο Deadline.

    Η πρώτη σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, διχάζοντας τους φαν του Star Wars για τις εμπνεύσεις της δημιουργού, σκηνοθέτρια και εκτελεστικής παραγωγού Λέσλι Χέντλαντ.

    Το «Acolyte» είχε ξεκινήσει δυναμικά, με τα δύο πρώτα επεισόδια να συγκεντρώνουν 4,8 εκατ. προβολές την πρώτη ημέρα προβολής του στη streaming υπηρεσία Disney+, στην καλύτερη πρεμιέρας σειράς της πλατφόρμας για το 2024. Ο απολογισμός αυξήθηκε σε 11,1 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως μετά από πέντε ημέρες streaming.

    Ωστόσο, η συνέχεια ήταν μάλλον αποτυχημένη, καθώς έπεσε από το Top 10 την 3η εβδομάδα και έμεινε εκτός πριν επιστρέψει εκεί μετά την κυκλοφορία του φινάλε.

    Σε συνεντεύξεις της, η Χέντλαντ αποκάλυψε ότι είχε παρουσιάσει τις ιδέες της για μια δεύτερη σεζόν.

    Διαβάστε επίσης

    Δήμαρχος Κασσάνδρας: Οι υπεύθυνοι του Λούνα Παρκ ουδέποτε γνωστοποίησαν την λειτουργία τους, όπως βεβαιώθηκε από τα μέσα Ιουλίου

    Νίκος Ρωμανός ζητάει αποπομπή του Νίκου Παππά: Επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου

    Αφγανιστάν: Το υπουργείο Ηθικής απέλυσε 280 αστυνομικούς επειδή δεν άφησαν γενειάδα



    ΣΧΟΛΙΑ