• Στοίχημα

    Goal στο Champions League!

    • Monobet
    Super League


    Ταμείο τη Δευτέρα το ΜΟΝΟΒΕΤ με τη δυάδα από το ιταλικό πρωτάθλημα!

    Οι επιλογές του ΜΟΝΟΒΕΤ από τη Serie A πέρασαν τη Δευτέρα! H δυάδα με το Over 2,5 στο παιχνίδι Λέτσε-Αταλάντα (με απόδοση 1,84) και τον «άσο» και Over 1,5 της Γιουβέντους (1,57) στο ματς με την Κόμο πλήρωσε 2,89!

    Με το Champions League θα ασχοληθώ σήμερα. Τρία παιχνίδια γίνονται σήμερα για τα playoffs και άλλα τέσσερα αύριο. Στα σημερινά ματς έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχες ομάδες αλλά μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους.

    Η Λιλ απέκλεισε τη Φενερμπαχτσέ και φιλοξενεί μία επικίνδυνη ομάδα τη Σλάβια Πράγας η οποία είναι ικανή ακόμα και να κερδίσει στη Γαλλία. Με συνοπτικές διαδικασίες απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ με 2 νίκες. Βλέπω στο 1,95 την απόδοση του Goal και θα το τιμήσω. Η Λιλ βρίσκει δίχτυα στην έδρα της. Η Σλάβια σκοράρει και μακριά από το γήπεδό της.

    Την ίδια επιλογή, με το Goal, κάνω και για τα άλλα 2 παιχνίδια του Champions League. Φαβορί για τη νίκη είναι η Μπόντο Γκλιμτ αλλά ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να σκοράρει. Το πιθανότερο είναι να γίνει ανοιχτό παιχνίδι στη Νορβηγία.

    Στην έδρα της ποντάρει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να κερδίσει την Καραμπάκ, η οποία στην προηγούμενη φάση πήρε την πρόκριση στη Βουλγαρία με το εκπληκτικό 2-7 κόντρα στη Λουντογκόρετς! Θεωρώ ότι θα σκοράρει και στο Ζάγκρεμπ η Καραμπάκ. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ η Ντιναμό. Κι εδώ το Goal είναι πιθανό.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Τα playoffs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με αμέτρητες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ



    ΣΧΟΛΙΑ