• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Άλλοι 165 νοσηλευτές στο ΕΣΥ έως το τέλος του μήνα

    • NewsRoom
    ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στην ορκωμοσία 35 νέων νοσηλευτών στον «Ευαγγελισμό»

    ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στην ορκωμοσία 35 νέων νοσηλευτών στον «Ευαγγελισμό»


    Στον «Ευαγγελισμό» μετέβη το πρωί της Δευτέρας (19/8) ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία 35 νέων νοσηλευτών που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους από στο νοσοκομείο.

    Όπως δήλωσε: «Πριν από δέκα μέρες ορκίστηκαν άλλοι 73 και έως το τέλος του μήνα θα ορκιστούν συνολικά 165 νοσηλευτές».

    Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε όλα τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς. Μάλιστα σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «στόχος τους επόμενους μήνες να έχουμε ένα νέο καλύτερο ΕΣΥ σε όλα τα επίπεδα. Και θα τα καταφέρουμε».

    Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

    «Σήμερα το πρωί πήγα στον «Ευαγγελισμό» για να παραστώ στην ορκωμοσία των 35 νέων νοσηλευτών, που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους σε αυτό το σπουδαίο νοσοκομείο. Πριν από δέκα μέρες ορκίστηκαν άλλοι 73 και έως το τέλος του μήνα θα ορκιστούν συνολικά 165 νοσηλευτές.

    Έτσι, ενισχύεται στην πράξη το δυναμικό του Νοσοκομείου, ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε περισσότερες χειρουργικές αίθουσες και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους ασθενείς μας σε όλα τα τμήματα και στις εφημερίες. Όσο οι άλλοι βρίσκουν μόνον προβλήματα, εμείς θα δίνουμε λύσεις.

    Στη συνέχεια και έπ’ευκαιρία, επισκεφθήκαμε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, όλα τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών. Συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους, αλλά και με ασθενείς, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

    Βάζω ως μείζονα στόχο της θητείας μου, τη μείωση της αναμονής στην εφημερία κατά το δυνατόν, την καλύτερη και ταχύτερη φροντίδα των Ασθενών και την ενίσχυση των υποδομών. Άμεσα ξεκινούν και τα έργα Ανακαίνισης και των ΤΕΠ του Ευαγγελισμού. Στόχος τους επόμενους μήνες να έχουμε ένα νέο καλύτερο ΕΣΥ σε όλα τα επίπεδα. Και θα τα καταφέρουμε».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Βρετανία: Ακλόνητη η υποστήριξη προς την Ουκρανία δήλωσε εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ

    Σαντορίνη: Αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε γυναίκες για πορνεία και μια για μαστροπεία

    Alpha Bank: Ειδικές ρυθμίσεις και διευκολύνσεις για πυρόπληκτους ιδιώτες και επιχειρήσεις της Αττικής



    ΣΧΟΛΙΑ