• LIFE&STYLE

    Αντρικό ντύσιμο: Τα 4 must ρούχα του καλοκαιριού

    560-8200 016-8185


    Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και το ντύσιμο προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Πάντοτε ψάχνουμε τα ρούχα που θα μας κάνουν να νιώσουμε άνετα, αλλά και που θα συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας. Μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο ασφαλές και μοντέρνο ντύσιμο.

    Για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε οποιαδήποτε δυσκολία και ταλαιπωρία στην σκέψη του “Τι να φορέσω σήμερα;”, σας προτείνουμε 4 καλοκαιρινά ρούχα που είναι άκρως απαραίτητα για τη γκαρνταρόμπα κάθε άντρα το φετινό καλοκαίρι.

    Τα παρακάτω ενδυματολογικά κομμάτια έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ένα άνετο, cool, στυλάτο, ανάλαφρο, μοντέρνο και καλοκαιρινό ντύσιμο. Πρόκειται για ρούχα που μποείτε να τα συνδυάσετε είτε μεταξύ τους είτε με άλλα, ενώ μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας: για βόλτα, καφέ, ποτό.

    1. Ναυτικό T-shirt
    Ή αλλιώς T-shirt μαρινιέρα, δηλαδή τα μπλουζάκια με οριζόντιες ρίγες λευκού και navy blue χρώματος, που παραπέμπουν στο ναυτικό στυλ. Αν θέλετε να το φορέσετε σε κάποια παραλλαγή του, μπορείτε να επιλέξετε κάθετες ρίγες. Πάντως, πρόκειται για ένα ρούχο που θα δώσει μια ευχάριστη και άκρως καλοκαιρινή νότα στο ντύισμό σας, αφού θυμίζει κάτι από θάλασσα, νησί και διακοπές.

    navy

    2. Λινό πουκάμισο
    Μιας και με τη ζέστη του καλοκαιριού τα πουκάμισα από άλλα υφασμάτα ζεσταίνουν πολύ το σώμα, επιλέξτε ένα λινό πουκάμισο. Η υφή του είναι δροσερή και η ανάλαφρη αίσθησή του είναι απόλυτα ταιριαστή με το καλοκαιρινό στυλ. Είτε σε λευκό, είτε σε κάποιο ανοιχτό χρώμα, θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, ενώ είναι ό,τι πρέπει για τα θερινά βράδια που φυσάει δροσερό αεράκι.
    λινό

    3. Chino παντελόνια
    Πρόκειται για ελαφριά, υφασμάτινα παντελόνια, που προσφέρουν άνεση και δεν σε ζεσταίνουν όπως θα έκανε το τζιν. Κυκλοφορούν σε πάρα πολλά χρώματα και θα προτείναμε να μην φοβηθείς να επιλέξεις ένα ροζ απαλό, κίτρινο ή γαλάζιο. Ωστόσο, αν είσαι των κλασικών χρωμάτων, μπορείς να καταφύγεις στο πάντα όμορφο μπεζ. Συνδυάζονται με πουκάμισο, λευκό μπλουζάκι και ό,τι άλλο θες.
    παντελονια

    4. Λευκά sneakers
    Απόλυτη τάση για φέτος το καλοκαίρι. Τα λευκά sneakers θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση των παπουτσιών, οποιαδήποτε στιγμή της μέρες. Μπορούν να φορεθούν με τα πάντα και το χρώμα τους είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορεί να υπάρξει, ενώ σου δίνει, παράλληλα, την ευκαιρία να τα συνδυάσεις με ζωηρά χρώματα στο υπόλοιπο outfit. Θα κάνουν το ντύσιμό σου, αμέσως, ενδιαφέρον και στυλάτο.
    sneakers



    ΣΧΟΛΙΑ