• Κοινωνία

    Χανιά: Ανείπωτη τραγωδία στον ΒΟΑΚ – «Έσβησαν στην άσφαλτο 3 νέοι μετά από σύγκρουση επιβατικού με τουριστικό βαν – Χαροπαλεύει μια κοπέλα

    • NewsRoom


    Τρια νεκρά νέα αγόρια και μια κοπέλα που  χαροπαλεύει στη ΜΕΘ. .. Αυτό ήταν το τραγικό αποτέλεσμα ενός ακόμη τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα  στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ)  στα Χανιά, όταν ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τουριστικό βαν στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά.

    Τα αγόρια που χάθηκαν στο οδόστρωμα ήταν ηλικίας 15, 19 και 20 ετών, ενώ η  22χρονη κοπέλα που δίνει μάχη για τη ζωή της στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων είναι, όπως δήλωσε  στο Cretalive o Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, καταγράφοντας τον τραγικό απολογισμό του νέου σοκαριστικού τροχαίου που έγινε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

    Τα δύο αγόρια άφησαν την τελευταία τους πνοή στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ το τρίτο εξέπνευσε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων, όπου μεταφέρθηκε.

    Ο θάνατος των τριών νέων ανεβάζει σε 39 τα θύματα της ασφάλτου στην Κρήτη από τις αρχές του έτους, ένας αριθμός τρομακτικός!

    Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν στο ΙΧ τέσσερα άτομα, όλοι Έλληνες και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το  Cretalive  δύο άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Δύο ακόμα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων σοβαρά τραυματισμένα, ωστόσο ο ένας εκ των δύο άφησε την τελευταία του πνοή εκεί.

    Μια νεαρή κοπέλα που ήταν η τέταρτη επιβάτιδα έχει τραυματιστεί επίσης πολύ σοβαρά και δίνει μάχη για τη ζωή της, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

    Διαβάστε επίσης:

    Στρεπτόκοκκος: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον ιό – Η πρόληψη, η μετάδοση, οι εμβολιασμοί

    ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές για την ερχόμενη εβδομάδα – Τα ποσά και οι δικαιούχοι

    Αυξάνεται το επίδομα παιδιού, περισσότερα προνόμια για τους τρίτεκνους



    ΣΧΟΛΙΑ