• Κοινωνία

    Σοκαριστικό βίντεο: Παιδόφιλος σέρνει μέσα σε σακούλα 12χρονη την οποία βίασε και σχεδίαζε να εκπορνεύσει

    • NewsRoom


    Μέσα σε μια σακούλα «έκρυψε» τα αρρωστημένα του σχέδια για σεξουαλική κακοποίηση και εκπόρνευση ενός 12χρονου κοριτσιού ένας 43χρονος παιδόφιλος στη Βραζιλία. Το βίντεο – ντοκουμέντο της απαγωγής του κοριτσιού μέσα στη σακούλα, αποκάλυψε το βιασμό του και την άγρια δράση του παιδόφιλου και οδήγησε στη δικαστική απόφαση για 45 χρόνια φυλάκισής του.

    Ο παιδόφιλος Μοράες Μπιτάρ από τη Βραζιλία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 45 ετών, αφότου βίντεο που τον εμφανίζει να σέρνει σε σακούλα τη 12χρονη, προκειμένου να την οδηγήσει στο κολαστήριό του και να την κάνει σκλάβα του σεξ, αποκάλυψε την αρρωστημένη δράση του.

    Το μικρό κορίτσι βρέθηκε δεμένο με χειροπέδες σε ένα κρεβάτι τον Ιούνιο του 2023.

    Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 43χρονου δημοσίου υπαλλήλου χάρη στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας.

    Η έρευνα αποκάλυψε ότι μετά την απαγωγή η 22χρονη συνεργός του 43χρονου έβαλε ένα πανί με χλωροφόρμιο στο πρόσωπο της 12χρονης ενώ ο 43χρονος την απειλούσε με μαχαίρι.

    Η ιατροδικαστική εξέταση μετά τον εντοπισμό του κοριτσιού είχε δείξει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

    Στο σπίτι του 43χρονου είχαν βρεθεί σεξουαλικά βοηθήματα, taser, κάμερες, πορνογραφικό υλικό αλλά και ένα μπιτόνι με βενζίνη για το οποίο οι αστυνομικοί είχαν εκτιμήσει ότι θα το χρησιμοποιούσε για να κάψει την 12χρονη αφού θα τη βίαζε.

    H 22χρονη συνεργός του 43χρονου καταδικάστηκε σε 29 χρόνια κάθειρξης για τον ρόλο της ενώ και οι δύο θα πληρώσουν πρόστιμο περίπου 12.000 ευρώ στο θύμα τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Χαλκιδική: Αναπάντητα ερωτήματα για τον πνιγμό 8χρονης κατασκηνώτριας – Προκύπτουν νέα δεδομένα

    Σκηνές άγριας Δύσης στο Καματερό: Πυροβολισμοί έξω απο καφετέρια – Κρίσιμος «κρίκος» ο ασθενής που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική

    «Αμαλία Φλέμιγκ»: Επαναλειτουργεί από το πρωί – Επιστρέφουν οι ασθενείς



    ΣΧΟΛΙΑ