• Στοίχημα

    Πρεμιέρα με φαβορί στα μεγάλα πρωταθλήματα

    • Monobet
    ΓΚΟΛ


    Δύο τριάδες από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

    Η Super League ξεκινάει και το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει 3 επιλογές για τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής.

    Σέντρα γίνεται σε Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία με 3 δυνατές προτάσεις και από αυτά τα πρωταθλήματα.

    Η Άρσεναλ θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος και θα επιδιώξει να μπει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα της Premier League. Είναι φαβορί για τη νίκη στο ματς με τη Γουλβς. Πολύ χαμηλά είναι όμως ο «άσος» της. Προτιμότερο είναι το Over 2,5. Μπορεί να σκοράρει και η Γουλβς.

    Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλα φαβορί στα σημερινά παιχνίδια της Super League. Εκτός έδρας με τον Βόλο παίζει ο Ολυμπιακός και για να ανεβάσω την απόδοση του «διπλού» του το συνδυάζω με το Over 1,5. Δύσκολα θα μείνει στο 1 γκολ ο Ολυμπιακός.

    Ο ΠΑΟΚ ίσως εμφανιστεί επηρεασμένος από τον αποκλεισμό του από το Champions League με την ήττα 3-4 στην παράταση από τη Μόλντε. Συνήθως κερδίζει με μεγάλα σκορ τον Πανσερραϊκό. Πιθανό είναι το Over 2,5 και στη σημερινή αναμέτρησή τους στην Τούμπα.

    Μπαίνουν με το δεξί η Λάτσιο και η Ρεάλ Μαδρίτης

    Στην τριάδα για το κυριακάτικο κουπόνι έβαλα 2 φαβορί από την Ιταλία και την Ισπανία και 1 Goal από τη Super League. Αμφίρροπο είναι το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Άρη. Και οι 2 ομάδες είναι ικανές για τη νίκη και το πιθανότερο είναι να σκοράρουν. Από το 1-1 ξεκινάει αυτό το ματς.

    Η Λάτσιο έχει μεγάλες φιλοδοξίες φέτος και λογικά θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη Serie A με νίκη κόντρα στη Βενέτσια. Στο Ολίμπικο είναι δυνατή και βρίσκει τον τρόπο για να «καθαρίζει» τα παιχνίδια με αντιπάλους σαν την Βενέτσια.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ καλή στο Σούπερ Καπ με την Αταλάντα και πήρε τη νίκη με 2-0. Ο Εμπαπέ πανηγύρισε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη Ρεάλ. Δεν νομίζω ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα έχει πρόβλημα για να πάρει τη νίκη στην έδρα της Μαγιόρκα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

     

    Διαβάστε επίσης:

    Τεντόγλου: Σταθερά πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στο μήκος, άνοδος 4 θέσεων για Καραλή στο επί κοντώ

    Ιμάνι Κελίφ: Ξανά στο «ρινγκ» με Μασκ και Τραμπ η χρυσή intersex Ολυμπιονίκης

    Παραολυμπιακοί Αγώνες: Σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης οι Στεφανουδάκης και Πασχαλίδου



    ΣΧΟΛΙΑ