• Architecture & Design

    Τα επικά Bronco και Mustang εμπνέουν μια νέα γενιά ποδηλάτων


    Η Ford έχει σαφέστατα στόχο να φέρει τη συγκίνηση και τις επιδόσεις στους 2 τροχούς και να γράψει ξανά ιστορία.

    Η Ford, σε συνεργασία με τον ηγέτη της ποδηλατικής τεχνολογίας N+, παρουσίασε μια νέα γκάμα eBikes εμπνευσμένη από τα εμβληματικά οχήματα Bronco και Mustang.

    Αυτά τα ηλεκτρονικά ποδήλατα έχουν στόχο να φέρουν τη συγκίνηση και τις επιδόσεις των πιο διάσημων αυτοκινήτων της Ford στους δύο τροχούς, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

    Το Bronco eBike, σχεδιασμένο με γνώμονα τις στιβαρές επιδόσεις, διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα 750W τοποθετημένο στο κέντρο που αποδίδει 62 lb-ft ροπής.

    Διαθέτει σύστημα διπλής ανάρτησης (ξεκάθαρα εμπνευσμένο από το G.O.A.T. πρότυπο του) και κάθισμα τύπου μοτοσικλέτας, επιτρέποντας στους αναβάτες να αντιμετωπίζουν άνετα κάθε έδαφος.

    Με μέγιστη ταχύτητα υποβοήθησης 28 MPH και αυτονομία έως και 60 μίλια με μία μόνο φόρτιση 3,5 ωρών, το Bronco eBike είναι εμφανέστατα κατασκευασμένο για περιπέτεια.

    Για να τιμήσει την 60ή επέτειο της Mustang, η Ford λανσάρει επίσης δύο Mustang eBikes, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου περιορισμένης έκδοσης που διατίθεται αποκλειστικά μέσω των αντιπροσώπων της Ford.

    Αυτά τα eBikes αντικατοπτρίζουν τη σχεδίαση με γνώμονα τις επιδόσεις του σπορ αυτοκινήτου Mustang, που διαθέτει τον ίδιο κινητήρα 750 W και προηγμένο σύστημα πέδησης. Το Mustang eBike ξεκινά από τις 4.000 $ USD, με προσαρμόσιμα χρώματα.

    Και τα δύο eBikes είναι πλέον διαθέσιμα για προπαραγγελία στον ιστότοπο της Ford, με τις παραδόσεις να αναμένονται εντός του έτους.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Η Kengo Kuma & Associates αποκαλύπτει το Qatar Pavilion για την Expo 2025 στην Osaka

    Μυστικιστικός φωτισμός με την υπογραφή του Αριστοτέλη Μπαράκου

    Η τέχνη σε επιφυλακή στη Δουνκέρκη



    ΣΧΟΛΙΑ