• Στοίχημα

    Ρεβάνς με πολλά γκολ στο Champions League

    • Monobet
    Champions League

    Champions League


    · Πλήρωσε 3,65 η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα!

     

    Πέρασε εύκολα τη Δευτέρα η τριάδα με τα Goal και Over από την Πολωνία και την Ολλανδία! Μπήκαν 15 γκολ στα 3 ματς που πρότεινα!

    Ισόπαλο με 2-2 έληξε το παιχνίδι της Πιαστ Γκλίβιτσε με την Κατοβίτσε και πέρασε άνετα το Goal. Πολύ εύκολα επιβεβαιώθηκαν και οι προβλέψεις με τα 2 Over από τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Το ματς Αϊντχόφεν Β’-Άγιαξ Β’ τελείωσε επίσης ισόπαλο με 2-2, ενώ η Άλκμααρ Β’ συνέτριψε με 6-1 τη Ρόντα Β’. Η τριάδα έδωσε απόδοση 3,65!

    Οι αγώνες ρεβάνς της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Ποντάρω και πάλι σε Over και Goal.

    Η Τβέντε χρειάζεται τη νίκη με πάνω από 1 γκολ διαφορά για να προκριθεί στα play off του Champions League μετά την ήττα της με 2-1 στην Αυστρία από τη Σάλτσμπουργκ. Στην έδρα της είναι δυνατή και σκοράρει με άνεση. Η Σάλτσμπουργκ θα κυνηγήσει το γκολ και στην Ολλανδία. Παίζει ανοιχτά στα εκτός έδρας παιχνίδια της και συνήθως σκοράρει. Το πιθανότερο είναι να μπουν πάνω από 2 γκολ και στη δεύτερη αναμέτρησή τους.

    Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας αφού ηττήθηκε με 3-1 στην Τσεχία. Πρέπει να πάρει τη νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί ή με 2 για να στείλει το ματς στην παράταση. Θα βγει στην επίθεση από το ξεκίνημα και στην έδρα της λογικά θα σκοράρει. Η Σλάβια Πράγας θα ψάξει το γκολ και στο Βέλγιο. Ήταν πολύ καλή στο πρώτο ματς. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

     

     

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΕΤ για πυρκαγιές στην Αττική: Οι Τράπεζες θα «συνδράμουν» επιχειρήσεις και πολίτες – πληγέντες

    Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συγκέντρωση τροφίμων και υγειονομικού υλικού για τους πυρόπληκτους

    Χ. Δούκας: Η κλιματική κρίση δεν μπορεί να “ξεπλένει” την ανικανότητα του “επιτελικού” κράτους



    ΣΧΟΛΙΑ