• Πολιτική

    Κασσελάκης για φωτιά στην Αττική: Αμφισβητεί τον αριθμό των εναέριων μέσων που επιχείσησαν – Ζητά επίσημη ενημέρωση

    • NewsRoom
    Παρουσίαση των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές 2024 από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, στη Νέα Σμύρνη, Αθήνα, στις 9 Απριλίου 2024


    Ερωτήματα για τον αριθμό των εναέριων μέσων που επιχειρούσαν στην Αττική στη διάρκεια της καταστροφικής πυρκαγιάς, θέτει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας επίσημη ενημέρωση με αίτημα που κατατέθηκε προς  τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ως προς τον αριθμό των εναέριων μέσων που επιχείρησαν στη φωτιά στην Αττική, καθώς υπήρξαν τόσο δημοσιεύματα όσο και μαρτυρίες πολιτών που μιλούσαν για απουσία πυροσβεστικών αεροσκαφών.

    Ο κ. Κασσελάκης, με ανάρτησή του καταγγέλει ότι  στο σύστημα που λειτουργεί στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, είδε , κατά την επίσκεψή του,  μόλις… τρία αεροσκάφη να επιχειρούν.

    «Επειδή κατά την επίσκεψή μου στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας είδα ο ίδιος στο σύστημα μόνο τρία αεροσκάφη να επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Τομεάρχη μας Συμεών Κεδίκογλου, προχώρησε στο παρακάτω επίσημο αίτημα.

    Γιατί ο ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει την αλήθεια», υπογραμμίζει ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του.

    Διαβάστε επίσης:

    Βασίλης Κικίλιας: 45 περιοχές εκκενώθηκαν και διασώθηκαν στη βορειοανατολική Αττική

    Σε εξέλιξη πυρκαγιά στα Καλύβια Θορικού

    Αστεροσκοπείο Αθηνών: Παραμένουμε σε επαγρύπνιση

     



    ΣΧΟΛΙΑ