• Κοινωνία

    Θρήνος για τη νεκρή στη βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου: «Δεν περίμενα ότι η Νάντια είναι ακόμα εδώ» – «Χάσαμε τη φίλη μας»

    • NewsRoom


    Μια γυναίκα εξήντα ετών βρήκε τραγικό θάνατο στη φωτιά που καίει στη βορειοανατολική Αττική. Η γυναίκα εργαζόταν σε βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου και εγκλωβίστηκε σε κτήριο που κάηκε ολοσχερώς από το πέρασμα της φωτιάς.

    «Χάσαμε τη φίλη, τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο» δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης.

    Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης σε δήλωσή του είπε «πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Κι εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, κι εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».

    Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ θέλουν τη σορό της γυναίκας να εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο της επιχείρησης όπου εκτιμάται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν αντιλήφθηκε ότι η φωτιά στο κτήριο είχε επεκταθεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είναι άνω των 60 ετών, αλλοδαπή και εργαζόταν στη βιοτεχνία κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής, στην οδό Αναπαύσεως.

    Δύο συνάδελφοί της που ήταν στο κτήριο την ώρα που ξέσπασε εκεί η φωτιά φέρονται να έχουν περιγράψει ότι «εμείς είδαμε τις φλόγες και αρχίσαμε να τρέχουμε, πηδήξαμε από έναν φράχτη. Της λέγαμε “ελάτε, ελάτε” και αυτή μας είπε “θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο”. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».



    ΣΧΟΛΙΑ