• sports

    Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων: Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δηλώνει ευγνώμων

    • NewsRoom


    Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έκανε τον δικό της απολογισμό για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με μια λέξη σε ανάρτησή της στο instagram, που δεν είναι άλλη από το «ευγνώμων».

     

    Η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης που ήταν η μια εκ των δύο σημαιοφόρων της Ελλάδας, μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή στην τελετή έναρξης, ανέβασε στο Instagram, μερικά στιγμιότυπα από το Εθνικό Στάδιο της Γαλλίας, στα οποία απαθανατίστηκε να κρατάει την ελληνική σημαία.

    Χαμογελαστή, η Ευαγγελία Πλατανιώτη κυματίζει την ελληνική σημαία, με φόντο το πλήθος που πήγε να παρακολουθήσει την εκδήλωση για το τέλος του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

    «Ευγνώμων» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της, ενώ σε hashtags πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, τη φράση «νιώθω ευλογημένη».

     

    Η είσοδος Πλατανιώτη και Καραλή στο στάδιο

    Το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου, οι δύο σημαιοφόροι της Ελλάδας μπήκαν πρώτοι στο Εθνικό Στάδιο της Γαλλίας, στην αρχή της Τελετής Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του επί κοντώ και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης ξεκίνησαν την είσοδο των σημαιοφόρων στο Stade de France.

    Διαβάστε επίσης:

    Δήμαρχος Χαλανδρίου για εκκένωση στο Πάτημα: Η φορά του ανέμου πνέει προς τα σπίτια – «περνάμε πόρτα-πόρτα και ενημερώνουμε τον κόσμο»

    Τουρκία: Προσφέρεται να παρέχει βοήθεια για τις πυρκαγιές

    Ευλογιά των πιθήκων (mpox): Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας



    ΣΧΟΛΙΑ