• sports

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Συνελήφθη Αιγύπτιος παλαιστής για απόπειρα βιασμού

    • NewsRoom
    Ο Mohamed Elsayed, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε πελάτη ενός καφέ στο Παρίσι. Πηγή: AFP/JACK GUEZ

    Ο Mohamed Elsayed, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε πελάτη ενός καφέ στο Παρίσι. Πηγή: AFP/JACK GUEZ


    Μετά την σύλληψη του Αυστραλού αθλητή του χόκεϊ για αγορά κοκαΐνης, τα ξημερώματα της Παρασκευής είχαμε μία νέα σύλληψη αθλητή που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στις 04:30 νεαρή γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μεθυσμένο άνδρα αραβικής καταγωγής κοντά στην προκυμαία Όστερλιτζ του Σηκουάνα (εκεί όπου ξεκίνησε η τελετή έναρξης των Αγώνων).

    Η γυναίκα μπόρεσε να ξεφύγει από τα χέρια του και μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα καταθέτοντας μήνυση και μετά από λίγη ώρα αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη ο οποίος βρισκόταν σε κακή κατάσταση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

    Όπως αποδείχθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του πρόκειται για Αιγύπτιο παλαιστή ο οποίος συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον παραμένει υπό κράτηση καθώς το θύμα φέρεται να τον έχει αναγνωρίσει.

    Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του παλαιστή, αλλά ένας αξιωματούχος της αιγυπτιακής αποστολής επιβεβαίωσε την ταυτότητα του παλαιστή ως Mohamed Elsayed, ο οποίος κέρδισε το χάλκινο στους Αγώνες του Τόκιο αλλά έχασε στο Παρίσι στα πρώτα στάδια.

    Διαβάστε επίσης:

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Διέκοψε τη συνεργασία με τον πατέρα του, Απόστολο

    Χρηματιστήριο: Στον Μάιο του 2023 οδηγεί την μετοχή του ο «άπληστος» Απ. Βακάκης, 390% αύξηση στις συναλλαγές σε τρεις συνεδριάσεις!

    Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά των Κυθήρων



    ΣΧΟΛΙΑ