• Στοίχημα

    Προτάσεις με φαβορί και Over

    • Monobet


    Αρχίζουν τα πρωταθλήματα και μεγαλώνει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Την επόμενη εβδομάδα γίνεται η σέντρα και σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εκτός της Bundesliga.

    Από την προηγούμενη εβδομάδα όμως ξεκίνησε η δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και στην πρεμιέρα σημειώθηκαν 28 γκολ σε 9 παιχνίδια! Τα περισσότερα (6) μπήκαν στον αγώνα της Σάλκε με την Μπραουνσβάικ. Πάρτι έκανε η Σάλκε και πήρε εύκολα τη νίκη με 5-1. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Νυρεμβέργη η οποία στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 στην Καρλσρούη, στο δεύτερο πιο παραγωγικό παιχνίδι. Το Over είναι πιθανό.

    Η δεύτερη αγωνιστική διεξάγεται και στην Αυστρία. Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε η Λιντζ Λασκ με την εκτός έδρας νίκη της 1-2 κατά της Χάρτμπεργκ. Υποδέχεται την Αλτάχ η οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από την Βάτενς. Ποντάρω στον «άσο» που βγαίνει και από την πρόσφατη παράδοση (2-1, 4-1 και 1-0).

    Νίκη με Over η Νόρτζελαντ

    Στη Δανία έχουν γίνει οι 3 πρώτες αγωνιστικές και 4 ομάδες μάζεψαν από 7 βαθμούς (με 3 νίκες και 1 ισοπαλία), η Νόρντζελαντ, η Μπρόντμπι, η Ράντερς και η Κοπεγχάγη. Δυνατό φαβορί είναι η Νόρντζελαντ στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Λίνγκμπι. Πιθανό είναι και το Over που ήρθε στις 3 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Νόρντζελαντ (4-1, 2-1 και 3-2). Συνδυάζω τον «άσο» με το Over για να ανέβει η απόδοση.

    Στην Ελβετία είναι πιθανό το Over στο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, ανάμεσα στη Σεν Γκάλεν και τη Γκρασχόπερς. Πάνω από 2 γκολ μπήκαν στα 2 τελευταία ματς της γηπεδούχου για το πρωτάθλημα. Μόνο Over έχει φέρει η φιλοξενούμενη στις 3 αγωνιστικές. Το Over έγινε στις 5 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους και στις 2 έδρες. Και στα 8 παιχνίδια σκόραραν και οι 2! Έχει τύχη επομένως και το Goal.

     ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Στη 10η θέση ο Άλκης Κυνηγάκης στη μαραθώνια κολύμβηση

    Τελικοί Ολυμπιακών Αγώνων, Community Shield και πρεμιέρα στα πρωταθλήματα Ολλανδίας, Πορτογαλίας και Τουρκίας με εκατοντάδες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

    Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ: «Οι ΗΠΑ εδώ και χρόνια επιτρέπουν σε ντοπαρισμένους αθλητές να αγωνίζονται»



    ΣΧΟΛΙΑ