• Κοινωνία

    Στρατός: Πρόσκληση για κατάταξη των επιτυχόντων/ουσών στη ΣΣΑΣ – Πέντε νέες οργανικές θέσεις ανωτάτων αξιωματικών στο ΠΝ

    • NewsRoom
    Δημήτρης Χούπης

    Δημήτρης Χούπης


    Καλούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στην 1η Τάξη της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη, (Πλήθωνος Γεμιστού 1, τηλ.: 2310- 962188) στην πύλη της οδού Εγνατίας, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 08:00 οι επιτυχόντες/ούσες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

    Οι καλούμενοι/ες πρέπει να παρουσιασθούν φέροντας μαζί τους τα δικαιολογητικά που καθορίζονται για τους επιτυχόντες/ούσες, στην εγκύκλιο προκήρυξης του διαγωνισμού [ΕΔΥΕΘΑ: 19/24 (ΑΔΑ: 68ΗΧ6- 4ΞΟ)]

    Επισημαίνεται στη ΣΣΑΣ ότι οι επιτυχόντες θα πρέπει να συμμορφωθούν για την εφαρμογή των αντίστοιχων μέτρων και οδηγιών για την αποφυγή διασποράς της covid-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας καθοριζόμενα από την Πολιτεία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Λεπτομέρειες επί τούτου να ζητηθούν από τους επιτυχόντες/ούσες απευθείας από τη Σχολή.

    Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (αρ.φύλλου 4466/τεύχος δεύτερο/31 Ιουλίου 2024) η απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με την οποία συστήνονται πέντε νέες οργανικές θέσεις ανωτάτων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Πρόκειται για δύο θέσεις υποναυάρχων και 3 θέσεις αρχιπλοιάρχων.

    Η ετήσια επιβάρυνση που προκαλείται από τις διατάξεις της παρούσας θα καλυφθεί από τις πιστώσεις που θα εγγραφούν στον προϋπολογισμό του ΓΕΝ έκαστου έτους, χωρίς να επηρεαστούν τα ανώτατα δεσμευτικά όρια πιστώσεων του Μεσοπροθέσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ).

    Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η απόφαση αναρτήθηκε σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου, στη Διαύγεια.

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη η κατάσταση στο μαιευτήριο «Έλενα»

    Λειψυδρία: Εγκαθίστανται μονάδες αφαλάτωσης σε Νάξο και Σέριφο

    Citi για Coca Cola HBC: Δεν βλέπει καταλύτες για περαιτέρω άνοδο στη μετοχή της



    ΣΧΟΛΙΑ