• Διεθνής πολιτική

    Ουκρανία: Καταρρίψαμε δύο ρωσικούς πυραύλους και τέσσερα drones τη νύχτα

    • NewsRoom


    Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε δύο από τους τέσσερις πυραύλους καθώς και τα τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εκτοξεύτηκαν από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια νυχτερινής επίθεσης.

    Η Ρωσία εκτόξευσε δύο πυραύλους Kh-59, που καταρρίφθηκαν με επιτυχία από την Ουκρανία, και δύο βαλλιστικούς πυραύλους Iskander-M, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

     Οι πύραυλοι Iskander στοχοθέτησαν τη βορειοανατολική περιοχή του Χαρκόβου, όπως ανακοίνωσε ο στρατός. Ο κυβερνήτης Όλεχ Σινεχούμποφ δεν παρείχε αναφορά για τις συνέπειες της επίθεσης σήμερα το πρωί.

    Ο κυβερνήτης του Ντνιπροπετρόφσκ Σέρχιι Λισάκ δήλωσε ότι η αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε πύραυλο πάνω από την περιφέρειά του στην κεντρική Ουκρανία. Ύστερα από διάφορες νυχτερινές ρωσικές επιθέσεις εκεί, ο κυβερνήτης δήλωσε ότι ένα 12χρονο αγόρι τραυματίστηκε και δύο σπίτια υπέστησαν ζημιές.

    Ο κυβερνήτης του Κιρόβοχραντ Αντρίι Ραϊκόβιτς δήλωσε ότι δεν έχουν αναφερθεί ζημιές καθώς η αντιαεροπορική άμυνα ήταν αποτελεσματική στην περιοχή αυτή της κεντρικής Ουκρανίας.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης

    Μεγάλος σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Προειδοποίηση για τσουνάμι

    Ισραήλ: Άδεια τα αεροδρόμια – Ακύρωσαν τις πτήσεις τους οι περισσότερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες

    Ισραήλ: Από τη Χεζμπολάχ «βλέπει» την πρώτη επίθεση εναντίον του



    ΣΧΟΛΙΑ