• Κοινωνία

    Θρίλερ στο Βερολίνο: Γιατρός φέρεται να σκότωνε ηλικωμένες γυναίκες, ασθενείς του – Στη σύλληψή του προχώρησαν οι αρχές

    • NewsRoom


    Θρίλερ με θύματα ηλικιωμένες γυναίκες αποκαλύφθηκε στο Βερολίνο, με τη σύλληψη ενός 39χρονου γιατρού, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιατρός εργαζόταν σε ομάδα ανακουφιστικής φροντίδας ηλικιωμένων και φέρεται να σκότωσε τέσσερις γυναίκες, ηλικίας 72, 76, 87 και 94 ετών, στο διάστημα από τις 11 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

    Ο 39χρονος σκότωνε τις ασθενείς στο σπίτι όπου τις επισκεπτόταν στο πλαίσιο της εργασίας του και κατόπιν επιχειρούσε να βάλει φωτιά στον χώρο, προκειμένου να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία.

    Σύμφωνα με την  αστυνομία η πρώτη δολοφονία σημειώθηκε στις 11 Ιουνίου. Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να αναζωογονήσουν την 87χρονη γυναίκα, αλλά αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.

    Στη συνέχεια, ο γιατρός φέρεται να σκότωσε μια 76χρονη.  Σύμφωνα με την αστυνομία έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της ασθενούς στο Νοϊκέλν, αλλά η φωτιά έσβησε από μόνη της. «Όταν το αντιλήφθηκε, φέρεται να ενημέρωσε έναν συγγενή της γυναίκας και ισχυρίστηκε ότι στεκόταν μπροστά στο διαμέρισμά της και ότι κανείς δεν απαντούσε στο κουδούνι της πόρτας του», ανέφερει το αστυνομικό δελτίο σχετικά.

    Τις επόμενες εβδομάδες, ο ύποπτος φέρεται να σκότωσε άλλους δύο ασθενείς ηλικίας 72 και 94 ετών. Οι ερευνητές δεν αναφέρθηκαν σε κάποιο  πιθανό κίνητρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο σε Μνημεία, Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους – Με δωρεάν είσοδο

    Γερμανία: Ιορδανός οδηγός χτύπησε εσκεμμένα με το ταξί του γυναίκες στην Κολωνία

    Ιράν – κινητοποιήσεις για την άγρια δολοφονία της Μαχσά Αμινί: Απαγχονίστηκε ένας ακόμη άνδρας – Κατηγορήθηκε για δολοφονία στρατιωτικού



    ΣΧΟΛΙΑ