• Στοίχημα

    Over από το Champions League

    • Monobet
    Champions League


    Επιλογές από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα πρώτα παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης

    To σερί επιτυχιών του ΜΟΝΟΒΕΤ σταμάτησε στα 6 ταμεία! Τη Δευτέρα πέρασε η μία επιλογή, το Goal στο παιχνίδι Κρακοβία-Βίτζεβ Λοτζ (με απόδοση 1,67) αλλά δεν βγήκε το ρίσκο με το Goal στο ιρλανδικό ντέρμπι κορυφής Σέλμπουρν-Ντέρι (έδινε απόδοση 2,05). Έμεινε στο 0-0 το παιχνίδι και μέτρησε πολύ το ότι η Ντέρι από το 35’ έπαιζε με 10 παίκτες και κλείστηκε για την ισοπαλία.

    Ξεκινάει σήμερα η τρίτη προκριματική φάση των Κυπέλλων Ευρώπης. Παίζουν και οι 2 από τις 3 ελληνικές ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στα προκριματικά. Θυμίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένη την παρουσία του στους ομίλους του Europa League. Η ΑΕΚ είναι φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι του Conference League με την Νόα. Το πιθανότερο είναι κερδίσει στην Αρμενία αλλά το «διπλό» της είναι χαμηλά και δεν αξίζει να παιχτεί.

    Στο Champions League ο ΠΑΟΚ είναι αουτσάιντερ στο πρώτο του ματς με τη Μάλμε. Δεν αποκλείω όμως το ενδεχόμενο να πάρει ακόμα και τη νίκη. Πιστεύω ότι θα σκοράρει. Δύσκολα όμως δεν θα βρει δίχτυα στην έδρα της και η Μάλμε. Το ματς μπορεί να ανοίξει και ίσως έχει πάνω από 2 γκολ. Ποντάρω στο Over.

    Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν και στον αγώνα της Σάλτσμπουργκ με την Τβέντε. Φαβορί είναι η αυστριακή ομάδα αλλά η Τβέντε μπορεί να σκοράρει. Πρόκειται για 2 επιθετικές ομάδες οι οποίες θα κυνηγήσουν τη νίκη. Το πιθανότερο είναι να μπουν πάνω από 2 τέρματα στην πρώτη αναμέτρησή τους επί αυστριακού εδάφους. Πάω κι εδώ με το Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    859 (20:00) ΜΑΛΜΕ-ΠΑΟΚ OVER 1,77
    865 (21:45) ΣAΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΤΒΕΝΤΕ OVER 1,65

    Διαβάστε επίσης

    Οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

    Μοιράζει λεφτά το ΜΟΝΟΒΕΤ με 6 σερί ταμεία!!!



    ΣΧΟΛΙΑ