• Crios Beach Bar and Restaurant, Πάρος

    Crios Beach Bar and Restaurant, Πάρος

    LIFE&STYLE

    CRIOS Beach Bar & Restaurant: Ο απόλυτος, νέος προορισμός

    • NewsRoom

    Στην απάνεμη αμμουδιά του Κριού, μία από τις πιο αγαπημένες παραλίες της Πάρου, το CRIOS Beach Bar & Restaurant είναι ο απόλυτος νέος προορισμός του φετινού καλοκαιριού.

    Σε ένα καλαίσθητο σκηνικό μινιμαλιστικής κομψότητας, όπου πρωταγωνιστούν η φυσική πέτρα και το ξύλο, ακολουθώντας οργανικές φόρμες και γραμμές, το CRIOS Beach Bar & Restaurant προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσει κανείς μπάνιο στα καταγάλανα νερά με γαστρονομικές απολαύσεις και fine drinking μέχρι αργά το απόγευμα.

    Εδώ οι διακοπές γίνονται εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Από την απόλαυση της θάλασσας μέχρι τη χαλάρωση σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει απλότητα και υψηλή αισθητική εκεί που σκάει το κύμα.

    Μεσογειακές γεύσεις με έμφαση στις πρώτες ύλες

    Ο πολυβραβευμένος Executive Chef Ιπποκράτης Αναγνωστέλης, σε συνεργασία με τον Head Chef, Σπύρο Δήμητσα, έχουν σχεδιάσει ένα μενού που κινείται σε μεσογειακά γευστικά μονοπάτια, με έμφαση στις πρώτες ύλες.

    Crios Beach Bar and Restaurant, Πάρος

     

    Ένα μενού που περιλαμβάνει δροσιστικά, ελαφριά ορεκτικά και κυρίως πιάτα, τόσο σε ζυμαρικά, ψάρι και θαλασσινά, όσο και σε κρέας, σε απόλυτη αρμονία με την καλοκαιρινή αύρα του χώρου και τη διάθεση των επισκεπτών για ανάλαφρες μεν γεύσεις αλλά γεμάτες ουσία.

     

    Crios Beach Bar and Restaurant, Πάρος

     

    Το ξεχωριστό μενού του επιδορπίου φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Executive Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλου.

    Crios Beach Bar and Restaurant, Πάρος

     

    Τη συνολική εμπειρία ολοκληρώνει μια premium σειρά ποτών, signature cocktails και ένας μοναδικός κατάλογος κρασιών, που αναδεικνύουν από μόνα τους το CRIOS στον απόλυτο προορισμό του φετινού καλοκαιριού.

    Παράλληλα, οι παραθεριστές του CRIOS Beach Bar & Restaurant έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στην καρδιά της μόδας, στις δύο μπουτίκ που υπάρχουν στον χώρο, και να ανακαλύψουν στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ που θα συμπληρώσουν ιδανικά την καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα, συνδέοντάς την με μοναδικές στιγμές απόλαυσης και ανεπανάληπτες καλοκαιρινές αναμνήσεις.