• sports

    Ολυμπιακοί Αγώνες – Άλφρεντ: «Τώρα θα μάθουν την Αγία Λουκία»

    • NewsRoom
    Τζουλιέν Άλφρεντ

    Τζουλιέν Άλφρεντ


    «Τώρα ο κόσμος θα μάθει για την Αγία Λουκία», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένη η Τζουλιέν Άλφρεντ, η οποία χάρισε στο νησί της Καραϊβικής το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην Ιστορία του, επικρατώντας εντυπωσιακά στα 100 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων.

    «Δεν θέλω να αρχίσω να κλαίω, προσπαθώ να παραμείνω όσο πιο δυνατή γίνεται, αλλά αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για εμένα, για τον προπονητή μου και για την χώρα μου. Είναι εξαιρετικό. Έχω μια φανταστική ομάδα που πιστεύει σε εμένα και με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου. Σήμερα το πρωί (σ.σ. Σάββατο), ξύπνησα νωρίς και έγραψα τους στόχους μου. Έγραψα «Τζουλιέν Ολυμπιονίκης». Και τα κατάφερα, αυτό είναι το πιο σημαντικό», επεσήμανε η έμπειρη σπρίντερ και πρόσθεσε:

    «Η βροχή δεν με ενόχλησε καθόλου. Ο προπονητής μου με έχει συνηθίσει να τρέχω στην βροχή. Το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο για την Αγία Λουκία σημαίνει πολλά. Ήξερα ότι η χώρα μου θα με παρακολουθούσε. Ήλπιζα να κατακτήσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο της Αγίας Λουκίας και είναι χρυσό!

    Είμαι σίγουρος ότι γιορτάζουν. Είναι τιμή μου που είμαι πρεσβευτής για την χώρα μου. Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι για την Αγία Λουκία. Ανυπομονώ να το γιορτάσω μαζί τους, να πάω κοντά στην νεολαία και να δώσω την αφορμή στην κυβέρνηση να κτίσει ένα νέο στάδιο. Δεν θα με δειτε ποτέ να πανηγυρίζω όπως ο Γιουσέιν Μπολτ. Αλλά ειλικρινά, παρακολούθησα τους αγώνες του σήμερα το πρωί! Παρακολούθησα πώς έκανε τους αγώνες του, μεγάλωσα θαυμάζοντάς τον».

    Διαβάστε επίσης:

    Εθνική μπάσκετ: Σε ξενοδοχείο στο Παρίσι και όχι στο Ολυμπιακό Χωριό θα καταλύσει η Ολυμπιακή ομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ