• Πολιτική

    Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη: Οι ξαπλώστρες γύρω γύρω είναι για την δεξαμενή του νερού;

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης


    Σε καυστικό σχόλιο προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός Υγείας κάτω από την  ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο X στην οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  μεταξύ άλλων απαντάει στις κατηγορίες ότι η πισίνα της οικίας του στις Σπέτσες είναι αυθαίρετη και παράνομη.

    Συγκεκριμένα για την πισίνα του σπιτιού του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:

    «Για την «πισίνα» (βάθους 1,40 μέτρων) του σπιτιού μου στις Σπέτσες, τον Μάιο του 2023 ζήτησα από τους μηχανικούς μου να υποβάλουν όλα τα σχετικά έγγραφα, ώστε να εκδοθούν όλες οι άδειες εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια τους, έγιναν παράλληλα και εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου (αυλής), στις οποίες αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι). Χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ.
    Άρα, τζίφος η «αποκάλυψη».»

    Ο Αδωνίς Γεωργιάδης προχώρησε σε σχόλιο στο οποίο αναφέρει ότι στον χώρο υπάρχουν… ξαπλώστρες και κατηγορεί τον αρχηγό της αντιπολίτευσης για «εξόφθαλμη» παρανομία.

    Αναλυτικά η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδης:

    «Οι ξαπλώστρες γύρω γύρω είναι για την δεξαμενή του νερού;….μα τα γράφετε αυτά χωρίς ίχνος ντροπής; Και τί σχέση έχουν τα όποια δάνεια του @protothema
    που εσείς, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως παρανομήσατε τόσο εξόφθαλμα; Δηλ είπατε στον εαυτό σας; «Έμαθα αυτά για τα δάνεια του Πρώτου Θέματος ας φτιάξω μία πισίνα εκεί που απαγορεύεται από το Σύνταγμα;»….και είστε «Αριστερός και Οικολόγος»;»

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Θ. Τσελίδης: Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας – Ζητώ συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά

    Παύλος Μαρινάκης: Τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας

    Βρετανία – ΗΠΑ: Καλούν τους πολίτες τους να φύγουν από τον Λίβανο το συντομότερο δυνατόν



    ΣΧΟΛΙΑ