• AUTO

    Μηνύματα οδικής ασφάλειας!

    οδική ασφάλεια


    Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας, δημοσιοποιεί μηνύματα για τους χρήστες της Οδού.

    Ραδιοφωνικά μηνύματα σχετικά με τη δημόσια υγεία, την οδική ασφάλεια και την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας στα αστικά δίκτυα, μεταδίδονται από αρχές Ιουλίου (προς το παρόν σε περιορισμένο δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών του Λεκανοπεδίου). Είναι μια προσπάθεια του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ. να γίνει χρήσιμος στο ευρύ κοινό συμμετέχοντας στη ζωή του τόπου με δράσεις κοινωνικής ευθύνης (ακολουθούν και άλλες στο εγγύς μέλλον).

    Η καμπάνια αυτή θα διευρυνθεί με περισσότερα μηνύματα και θα επεκταθεί τόσο στο ραδιοφωνικό δίκτυο όσο και σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ενδεχομένως και στον ηλεκτρονικό Τύπο, σε ένα βάθος ετών.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε τα 4 πρώτα μηνύματα που δημιουργήθηκαν το καθένα με διαφορετική θεματολογία.

    Καυσαέρια: Το εν λόγω σποτ έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους χρήστες των οχημάτων να κάνουν σωστή συντήρηση των μηχανών αλλά και τις υπέρμετρες εκπομπές καυσαερίων.

     

    Φρένα: Το σποτ αυτό προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους έχοντες την ευθύνη συντήρησης των οχημάτων για την αναγκαιότητα της σωστής μηχανικής λειτουργίας των ζωτικών για την ασφάλεια εξαρτημάτων.

     

    Κηφισός: Το σποτ αυτό προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

     

    Παθητική ασφάλεια: Το σποτ αυτό προσπαθεί να επικεντρώσει την προσοχή των γονέων στην αναγκαιότητα να έχουν τα παιδιά τους ασφαλές όχημα.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ιδού ο ήχος της Alfa Romeo Stradale



    ΣΧΟΛΙΑ