• Στοίχημα

    Προτάσεις με φαβορί και γκολ για το Σαββατοκύριακο

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Τέταρτο σερί ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ!!!

    Άλλο ένα ταμείο, το τέταρτο συνεχόμενο, ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Πέμπτη! Πέρασαν οι προτάσεις για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, το «διπλό» και Over 3,5 της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Ίντερ Κλαμπ Ντε Εστάλντες με απόδοση 1,82 και το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μπότεφ Πλόβντιβ με απόδοση 1,72! Η δυάδα πλήρωσε 3,13!

    Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Η πρώτη δυάδα είναι από τη Νορβηγία και τη Δανία με παιχνίδια του Σαββάτου. Πιθανό είναι το Over στον αγώνα της Μπόντο Γκλιμτ με την Χάουγκεσουντ. Μετράει 4 Over στα 5 τελευταία παιχνίδια της η Μπόντο Γκλιμτ. Η Χάουγκεσουντ προέρχεται από την ήττα με 4-3 από τη Σάντεφιορντ.

    Στη Δανία ψάχνει την πρώτη της νίκη, μετά από 2 ισοπαλίες, η πρωταθλήτρια Μίντιλαντ και πιστεύω ότι θα την πετύχει στο ματς με την Άαλμποργκ. Μικρή είναι όμως η απόδοση του «άσου» της και για να ανέβει τον συνδυάζω με το Over 1,5. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ η Μίντιλαντ. Θα κυνηγήσει και δεύτερο για να εξασφαλίσει τη νίκη.

    Δυάδα με Over και Goal για την Κυριακή

    Δύο είναι οι επιλογές και από το κυριακάτικο κουπόνι, η πρώτη με το Over από την Ελβετία στον αγώνα της Γιουνγκ Μπόις με τη Ζυρίχη. Πάνω από 2 γκολ έχουν μπει και στα 3 παιχνίδια της Γιουνγκ Μπόις στο πρωτάθλημα. Η Ζυρίχη προέρχεται από τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Βίντερτουρ.

    Η δεύτερη επιλογή είναι με το Goal στο Σούπερ Καπ της Ολλανδίας ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και τη Φέγενορντ. Στο Ρότερνταμ γίνεται ο αγώνας με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της σεζόν στην Ολλανδία. Συνήθως μπαίνουν αρκετά γκολ στο Σούπερ Καπ. Και οι 2 ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και είναι ικανές για να σκοράρουν.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Κωπηλασία: Δύο χάλκινα μετάλλια από Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζή και Φίτσιου-Κοντού

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήθελα να δω ένα θρίλερ τριών σετ



    ΣΧΟΛΙΑ