• Corfu Imperial, Grecotel

    Business

    Corfu Imperial: Απόδραση στον παράδεισο του Ιονίου

    • NewsRoom

    Κέρκυρα… Η αρχόντισσα του Ιονίου με τα πολλά πρόσωπα, που ενέπνευσε από τον Όμηρο μέχρι τον Σαίξπηρ, με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, τον κοσμοπολίτικο αέρα, τη μεγάλη ιστορία, τα ζωγραφιστά τοπία, τις αψεγάδιαστες παραλίες, μια Παλιά Πόλη που αποτελεί Παγκόσμιο Μνημείο Κληρονομιάς της UNESCO, την οργιώδη φύση, τη μοναδική κουζίνα, την τεράστια παράδοση στις Τέχνες, αλλά και την απαράμιλλη φιλοξενία. Το νησί των Φαιάκων που αποτελεί διαχρονικά πόλο έλξης για ανθρώπους από όλο τον κόσμο που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά όλα όσα την έχουν κάνει γνωστή στα πέρατα του κόσμου.

    Στον καταπράσινο αυτό παράδεισο, συναντά κανείς ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Μεσογείου: το Corfu Imperial, σε μια κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο με δικό του νησάκι, που απέχει μόλις δέκα λεπτά από την πόλη της Κέρκυρας. Ένα ξενοδοχείο που διαθέτει μία εντυπωσιακή συλλογή από πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalows και βίλες με υπέροχη θέα στη θάλασσα με τα σμαραγδένια νερά και αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για μικρές και μεγάλες αποδράσεις.

    Κομψά δωμάτια με πανοραμική θέα, bungalows στην αγκαλιά των πεύκων, μία όαση ηρεμίας και ομορφιάς, που προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κανείς για να απολαύσει τις ωραιότερες ημέρες και νύχτες του χρόνου!

    Grecotel Corfu Boschetto

    H οικογενειακή όαση του Il Boschetto μέσα στους ελαιώνες και τους γεμάτους χρώμα κήπους του Corfu Imperial, αλλά και μία νέα σειρά από εντυπωσιακές βίλες, με πισίνα και ιδιωτικό χώρο εισόδου υπόσχονται μια ασύγκριτη εμπειρία φιλοξενίας, σε έναν τόπο ειδυλλιακό.

    Μεταξύ αυτών, το νέο, εντυπωσιακό «Medusa Estate» και η Villa Peninsula – Palazzo Imperiale.

    Το «Medusa Estate», ένα κερκυραϊκό παλάτι, στο πιο προνομιακό σημείο της χερσονήσου του Κομμένου, στην κορυφή ενός λόφου, με πανοραμική θέα στη θάλασσα και στο νησί, με την αυθεντική του πολυτέλεια και την παραδοσιακή αίσθηση που αποπνέει, είναι ένα ονειρικό καταφύγιο στο Ιόνιο. Οι τεράστιοι υπαίθριοι χώροι με την πλούσια βλάστηση και τους πολυετείς ελαιώνες, στην αγκαλιά των οποίων βρίσκεται το μοναδικό αυτό αρχοντικό, αποτελούν παράλληλα μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσει κανείς έναν μοναδικό συνδυασμό ζωής στην ύπαιθρο και της πολυτέλειας μιας μαγικής ιδιωτικής πισίνας και των μεγάλων και πολυάριθμων εσωτερικών χώρων.

    Corfu Imperial, Grecotel

    Πισίνα, θάλασσα, φύση, απόλυτη ιδιωτικότητα, ανεξαρτησία, όπως κι αν ονειρεύεται κανείς τις διακοπές του, το Corfu Imperial της Grecotel υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.

    Corfu Imperial, Grecotel

    Βουτήξτε στη μαγεία του Ιονίου, βυθιστείτε στις κερκυραϊκές παραδόσεις, χαλαρώστε, απολαύστε, αναζωογονηθείτε. Ό,τι κι αν ονειρεύεστε είναι στα πόδια σας.

    Γαστρονομικοί θησαυροί, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένη πολυτέλεια συνδυάζονται μοναδικά με το πνεύμα, την αρχοντιά και τον πλούτο της Κέρκυρας.

    Το καλοκαίρι στο Corfu Imperial δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι ταξίδι στη μαγεία, ταξίδι στην παράδοση, ταξίδι στην εμπειρία, σε έναν τόπο που αφοπλίζει με την ομορφιά του και σε κερδίζει με τη μαγεία του.

    Όλες τις στιγμές της ημέρας και της νύχτας.