• Πολιτική

    Τσαγκαρόπουλος: Θα διατηρήσω τον δεσμό μου με το ΝΑΤ

    Ο Πρόεδρος του ΝΑΤ, Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος

    Ο Πρόεδρος του ΝΑΤ, Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος


    «Δεν θα μπορούσα όμως να μην εκφράσω και την ευγνωμοσύνη μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχα με τα στελέχη του ΝΑΤ, η οποία θα συνεχίσει και μέσα από τον νέο θεσμικό ρόλο μου, του εποπτεύοντος, μεταξύ άλλων φορέων, και του ΝΑΤ.», δήλωσε ο απερχόμενος διοικητής του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, ο οποίος ορίστηκε γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

    Στη συνέχεια πρόσθεσε:

    «Έτσι θα διατηρήσω ενεργό τον δεσμό μου με το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο, όπου τα τελευταία τρία χρόνια γνώρισα και συνεργάστηκα με εξαιρετικά στελέχη αλλά και με το σύνολο της πάντα δυναμικής ναυτιλιακής κοινότητας. Μαζί πετύχαμε πολλά, τόσο για τον εκσυγχρονισμό του αρχαιότερου ασφαλιστικού φορέα της Ευρώπης όσο και για τη στήριξη και την ανάδειξη του ναυτικού επαγγέλματος.

    Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και την Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, για την ιδιαίτερη τιμή του ορισμού μου ως Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εξίσου μεγάλη είναι και η ευθύνη που αισθάνομαι να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα με τον καλύτερο και επωφελέστερο τρόπο για όλους τους συμπολίτες μας και για το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας.

    Σε συνεργασία και με τις κατευθύνσεις του αρμόδιου Υφυπουργού Πάνου Τσακλογλου είμαι αποφασισμένος να προσφέρω γνώσεις, εμπειρία και φυσικά -όπως πάντα- πολλή δουλειά για να επιτύχουμε στην αποστολή μας. Άλλωστε, η αγάπη μου στην Κοινωνική Ασφάλιση και η σχέση μου με αυτήν, επιστημονική και επαγγελματική, είναι γνωστή και μακρόχρονη!

    Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες είναι μπροστά μας.

    Με συνέπεια, συνεργασία, επιμονή και αξιοπιστία, θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε πολλά!».

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται το MyNAT για τους ναυτικούς

    Τσαγκαρόπουλος (ΝΑΤ): Μηδενίσαμε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και απλοποιήσαμε τις διαδικασίες

    Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Συμμετοχή του διοικητή του ΝΑΤ σε συνεδρίαση του ΔΣ για πρώτη φορά

     



    ΣΧΟΛΙΑ